Дневни центар за дјецу скитнице у Брчком

Брчко дистрикт требало би ускоро да добије дневни центар за боравак дјеце затечене у скитњи и дјеце која би због услова живота могла постати скитнице.

Босна и Херцеговина 30.07.2015 | 12:36
Дневни центар за дјецу скитнице у Брчком

Дамир Раденковић, директор Омладинског центра "Вермонт", који је главни реализатор пројекта, рекао је да ће овој категорији дјеце бити пружена сигурност, обезбјеђиван један оброк дневно, као и рад са психологом, социјалним и просвјетним радником.

"Дневни центар ће имати, прије свега, едукативни карактер, а дјеловање ангажованих у центру биће усмјерено ка томе да овој дјеци укажу и на друге, боље могућности које живот пружа", рекао је Раденковић новинарима.

Он је рекао да је успостављена и сарадња са ромским удружењима у Брчко дистрикту која ће имати посебну улогу о овом пројекту.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

смолуца

30.07.2015 12:28

200 мил.КМ годисње бзв потросе...ниста се не види у Брцком нити је ста висе запослено градјана Брцког.Ко це провјерити гдје тросе будзетске паре у Брцком ? Радел' ти судови по БиХ или је Брцко бијели медвјед па се не смије дирати у криминал који ево 15 година опстаје у Брцком...

ОДГОВОРИТЕ