Ко је отмичар који је убијен у И. Сарајеву?

Адис Ђорђијевић (1983) убијен је јуче у на путу Враца - Требевић приликом размјене ватре са полицијом која је била у потјери за њим након што је, наводно, отео дјевојку Лејлу М. у у Кантону Сарајево, незванично је потврђено из више извора.

Босна и Херцеговина 29.07.2015 | 15:25
Ко је отмичар који је убијен у И. Сарајеву?

Ирфан Нефић, портпарол МУП-а КС-а, казао је да је око 14.20 сати пријављено да је у Улици Хамдије Ћемерлића у Новом Сарајеву непознати мушкарац на силу непознату женску особу угурао у љубичасту шкоду фабију, те се великом брзином удаљио према Загребачкој улици, односно насељу Враца.

- О догађају је обавијештен дежурни тужилац, а на мјесту догађај је извршен увиђај, додао је Нефић уз напомену да се ради на расвјетљавању овог догађаја. За све даље информације о томе шта се дешавало на подручју Источног Сарајева Нефић нас је упутио на тамошњу полицију.

Данка Тешић, портпаролка ЦЈБ-а Источно Сарајево, казала нам је да је патрола полиције из Кантона Сарајево била у потјери за шкодом, те да ју је сустигла у мјесту Миљевићи.

-Ту је дошло до размјене ватре и возач шкоде је рањен. Он је превезен у Клинички Центар Универзитета у Сарајеву, рекла је Тешићева наводећи тек иницијале возача. Уз напомену да је дјевојка приведена у Полицијску станицу у Источном Сарајеву, она је нагласила да још није утврђено ко је ранио, односно убио возача шкоде, те да ће се то утврдити вјештачењем парафинских рукавица учесника овог догађаја.

- Ко га је погодио, односно да ли се сам ранио, да ли га је погодила дјевојка или полиција, још се не зна, казао нам је извор близак истрази.

Извор: Н.Н.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сноуден

29.07.2015 13:47

Нешто гадно смрди зашто га нису пустили расписали потрагу да блокирају цесту на одређеној дионици.Анализирајући све неко је силно желио његово убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пипац

29.07.2015 16:18

Па како видис дионица је била блокирана а потрага се не расписује у слуцајевима