Дуле: Остајем и прозивам 17. августа!

Партизан ће кренути и у нову сезону са истим тренером, тврди Душко Вујошевић.

Кошарка 29.07.2015 | 17:00
Дуле: Остајем и прозивам 17. августа!

Завршетком минуле такмичарске године и одласком низа играча, остало је много недоумица у вези са изгледом екипе Партизана за следећу сезону, као и са самом егзистенцијом клуба.

Међу бројним опроштајима у Хумској, започетим одласком Драгана Милосављевића у Берлин, па све до данашње селидбе Николе Милутинова у Атину, ниједном није експлицитно речено да ли ће Душко Вујошевић и следеће сезоне водити црно-беле.

У разговору за дневни лист "Спорт", трофејни тренер отклонио је ту недоумицу.

"Јесам тренер Партизана, остајем у клубу и извршићу прозивку пред почетак сезоне, у понедељак 17. августа", изјавио је Вујошевић.

И претходних дана, шеф струке црно-белих говорио је о тешкој ситуацији у Партизану. У склопу тога, указивао је на неизмирене обавезе и према играчима и према њему.

Стога је и овог пута разјаснио своју позицију.

"Тренутно сам тренер Партизана. Има и те како људи у клубу којима изузетно касне плате, по годину дана и више, па нису такву ситуацију искористили да прекину радни однос".

Са друге стране, тренер тима из Хумске истакао је и да је тренутно на одмору и томе додао апел новинарима да не траже овог лета само од њега коментар ситуације у клубу.

"Постоји још људи у Партизану, који воде клуб по другој основи. Све што вас занима, можете и њих да питате. Знате, и ја сам на годишњем одмору и нема потребе да више настављамо овај разговор".

Током кратког разговора, Вујошевић је потврдио и да је било разговора са двојицом потенцијалних новајлија (Никола Ивановић и Сеад Шеховић), који ипак неће 17. августа задужити црно-белу опрему.

"Истина је да су постојали контакти, али због наше читаве ситуације, десило се шта се десило. Тако је то када брод тоне, али мораћемо да се стабилизујемо", порука је Душка Вујошевића.

Коментари / 0

Оставите коментар