Бешикташ узвраћа трансфер-ударац!

Стигао Родолфо, Гомез договорио плату од 5.500.000 евра! Гомез ће бити најплаћенији играч у турском шампионату, а Родолфо је већ парафирао уговор до јуна 2018. године!

Фудбал 30.07.2015 | 13:40
Бешикташ узвраћа трансфер-ударац!

Турски клубови су“полудели“ у овом прелазном року. После Фенербахчеа, касу су разбили и челници Бешикташа. У црно-бели део Истанбула слетео је Бразилац Луиз Родолфо, а Марио Гомез договорио је годишњу плату од 5.500.000 милиона која укључује и бонусе, по чему ће бити најплаћенији играч у турском шампионату.

Истанбулски Орлови су за транфер Родолфа, који игра на позицији штопера, платили 4.000.000 евра обештећења бразилском Гремију, а дупло више ће платити за Гомеза италијанској Фиорентини.

Како преносе турски медији, Родолфо је потписао уговор до јуна 2018. године, а Гомез ће ставити потпис на двогодишњи уговор уз опцију продужетка сарадње за још 12 месеци.

Немачки репрезентативац требало би најкасније до среде да потпише уговор, среди све формалности и придружи се екипи која се налази на припремама.

На почетку летњег прелазног рока Сенегалац Демба Ба напустио је екипу Бешикташа, отишао је у Шангај, а управо би Гомез требало да заузме његово место у нападу истанбулског великана.

Коментари / 0

Оставите коментар