Тохир: Интеров циљ је ЛШ!

Председник фудбалског клуба Интер из Милана Ерик Тохир рекао је да очекује да се његов тим ове сезоне укључи у борбу за Лигу шампиона.

Фудбал 28.07.2015 | 21:00
Тохир: Интеров циљ је ЛШ!

Тохир је рекао да његов тим, после добро одрађеног прелазног рока, има квалитет да следећу сезону заврши на једном од прва три места на табели.

Он је навео да је због тога у клуб доведен Роберто Манчини као и нови играчи.

Амбиције Интера су порасле после доведених појачања, као што су Жоао Миранда, Хејсон Муриљо, Жофри Кондогбиа и Мартин Монтоја, док Стевана Јоветића деле медицински прегледи од ’плаво-црног’ дреса.

"Причао сам сваким од нових играча и свима сам дао до знања да је овосезонски циљ Лига шампиона", рекао је Тохир за Коријере дела Спорт.

Тохир нема сумње да ће придошлица из Монака, Жофри Кондогбија, бити нови Јаја Туре, који је одбио Интер у овом прелазном року.

Председник Интера је изјавио да су односи са градским ривалом Миланом добри упркос томе што је Кондогбиа прекршио договор са ’Росонерима’ и прешао у Интер.

Трансфер Стевана Јоветића из Манчестер Ситија је при крају.

"Обично не коментаришем играче других клубова, али био бих срећан ако би Јоветић потписао за нас. Ипак, морамо сачекати играча да прође медицинске прегледе и потпише уговор", додао је Тохир.

Тренер Интера Роберто Манчини заменио је прошлог новембра Валтера Мацарија на клупи Интера, али није имао очекиване резултате, пошто је протеклу сезону завршио на осмом месту Серије А.

Фудбалери Интера изгубили су у понедељак од Реал Мадрида са 3:0 у пријатељском мечу, који је одигран у Кини.

Коментари / 0

Оставите коментар