Занимљив спортско-естрадни окршај: Сека вс спортисти!

Фолкерка српском одбојкашу: Срам те било! Сека Алексић љута на Александра Атанасијевића због изјаве да њу после концерта дочекало више људи него сребрни тим Светске лиге. И Дудаш стао уз Атанасијевића: Секо, мање вина! Атлетичар подржао одбојкаша који је на "ратној нози" са фолк звездом Секом Алексић.

Остали спортови 28.07.2015 | 13:00
Занимљив спортско-естрадни окршај: Сека вс спортисти!

Одбојкаши Србије су се из финала Светске лиге вратили са сребром у рукама након пораза од Француске.

Наш репрезентативац Александар Атанасијевић је након доласка у Србију изјавио нешто што је јако погодилу певачицу Секу Алексић.

"Никада ми нећемо бити спорт који ће бити као кошарка и фудбал. Драго ми је због тих људи који нас прате. Тужно је некада доћи на дочек и видети да више људи дочека Секу Алексић са неког гостовања, него нас. Но, добро, идемо даље, припремаћемо се да бисмо сами себи доказали, а потом и својој земљи, да смо најбољи. Ми ћемо и даље радити, а да ли ће то неко пратити, то нам није много битно", рекао је Атанасијевић домаћим медијима.

Када је то чула, фолкерка се брже боље огласила на Фацебооку како би изразила своје незадовољство.

"Поздрав за неког (пошто не знам ко је али прочитах јуче) који је рекао да је жалосно што више људи дочека мене на концерту него њега са неком бронзаном медаљом... Па, мој предлог је да се запиташ, зашто је то тако?! Да ли си добољно добар?! Да ли те људи воле, као мене... Да ли чинис добра дела и надаш се добрим, осим сто прозиваш људе које ни не познајеш?! Тако се џентлмени не понашају, срам те било!".

Михаил Дудаш је прочитао преписку Александра Атанисијевића и Секе Алексић и прокоментарисао да певачици треба неколико аспирина и мање вина.

"Симпатична ми је прозивка Секе Алексић што се препуцава са Атанасијевићем. То што она не зна ко је тај спортиста, а вероватно никог другог, то је чисто знак да гледа само себе у огледалу кад се намешта за своје фамозне концерте.

Пар аспирина, мање вина и ТВ пред собом кад се игра светско првенство и бори да се победи на светском нивоу а не балканском", написао је Дудаш на свом Фацебоок профилу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

28.07.2015 11:49

Нажалост. Госпођа са биографијом каква је Секина, добија више мјеста и простора на тв-у него наши златни спортисти, него наши врхунски стручњаци... Госпођа, умјетник. Можда смо зато једна од најнеписменијих и најзаосталијих држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

28.07.2015 11:56

И зато нам доктори, инжењери, спортисти и други квалитетни кадрови напуштају земљу. Зар да овдје буду у сјенци Секе Алексић и сличних дама?!

ОДГОВОРИТЕ