Стеауа - или ће у ЛШ или ће банкротирати!

Бивши председник ФС Румунији, Думутру Драгомир, сматра да би Стеауа могла да банкротира ако се не пласира у Лигу шампиона.

Фудбал 28.07.2015 | 16:20
Стеауа - или ће у ЛШ или ће банкротирати!

Румунски првак у среду дочекује Партизан, пред празним трибинама у Букурешту, у првом мечу трећег кола квалификација за ЛШ.

"Ако се Стеауа не пласира у ЛШ може јој се догодити нешто горе од неликвидности, може да банкротира. Поглетајте шта се десило Галатасарају. У једном тренутку су имали 22 милиона долара, а у другом ништа. То може да се догоди и овде", рекао је Драгомир.

Пре двомеча са Тренчином у другом колу, који је Стеауа елиминисала укупним резултатом 4:3, власник клуба Ђиђи Бекали је најавио проблем са новцем уколико се тим не пласира у ЛШ.

"Након утакмице у Словачкој рекао сам играчима да неће бити средстава за плате уколико се не пласирају у ЛШ. Нисам глуп да дајем свој новац па да одем у затвор. Фудбал треба да доноси новац, ако не доноси онда идем у пензију. Не остајем у фудбалу ако нема зараде", рекао је Бекали.

Он је у недељу самоуверено истакао да ће Стеауа играти у Лиги шампиона и на пролеће следеће године.

Стеауа је четири пута у последњих девет година играла у групној фази ЛШ, последњи пут пре две сезоне када је била последња у групи са Челсијем, Шалкеом и Базелом.

Коментари / 0

Оставите коментар