Прича о Харију Потеру добија наставак у позоришту

Списатељица Ј. К. Ролинг обрадовала је многе љубитеље књига и филмова о чаробњаку Харију Потеру.

Занимљивости 28.07.2015 | 10:17
Прича о Харију Потеру добија наставак у позоришту

Она је на свом Тwиттер налогу јуче и званично потврдила да ће се следеће године у Лондону одржати премијерно извођење представе “Харрy Поттер анд тхе Цурсед Цхилд” (у слободном преводу "Хари Потер и уклето дете").

“Данас је врло посебан дан из два разлога. Прво, ‘Хари Потер и камен мудрости’ објављен је у Великој Британији пре 18 година! Такође сам веома срећна што могу да потврдим да ће се нова представа под називом ‘Харрy Поттер анд тхе Цурсед Цхилд’ играти у Лондону следеће године”, написала је Ролинг.

“Биће то нова прича која је резултат сарадње између Џека Торна, редитеља Џона Тифанија и мене. Не желим да откривам много тога, јер не желим да љубитељима покварим нешто што ће бити права посластица. Међутим, могу да кажем да то неће бити преднаставак! Морам и да одговорим на неизбежно (и разумно!) питање – зашто ‘Цурсед Цхилд’ није роман’. Убеђена сам да када публика види представу, сложиће се да је то једини прави медиј за ову причу. Имала сам безброј понуда да продужим причу о Харију током свих ових година, али Џек, Џон и Соња Фридман су тим из снова! Било је велико задовољство да поделим с њима (и ускоро с вама!) неиспричани део приче о Харију”.

Б 92

 

Коментари / 0

Оставите коментар