Младић и дјевојка напали полицајце у БЛ

Против младића из Мркоњић Града и дјевојке из Бањалуке биће поднесен извјештај због напада на припаднике полиције.

Република Српска 27.07.2015 | 18:46
Младић и дјевојка напали полицајце у БЛ

Утврђено је да је 25. јула младић М.Б. (1987.) на купалишту у Бањалуци, вријеђао полицијске службенике упућујући им погрдне ријечи, те покушао пивском флашом да удари полицијског службеника у предјелу главе.

Дјевојка Б.Б. (1995.) из Бањалуке је ударила полицијског службеника у предјелу врата и поцијепала му службену кошуљу.

Обоје су лишени слободе, а извршеним алкотестирањем утврђено је да М.Б. посједује 1,44 промила алкохола у организму, а док је Б.Б. одбила алкотестирање, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Бањалука.

Полиција је интервенисала на купалишту након дојаве грађане да три особе нарушавају јавни ред и мир безобзирним понашањем, виком и вријеђањем, а доласком на мјесто догађаја полицијски службеници су уочили више особа у алкохолисаном стању.

Трећа особа, С.П. (1989.) из Бањалуке је током успостављања нарушеног јавног реда и мира затвореном песницом ударила М.Б. због чега је лишена слободе, а извршеним алкотестирањем утврђено је да има 1,11 промила алкохола у крви.

Против М.Б. и Б.Б. ће по комплетирању и документовању предмета Окружном тужилаштву Бањалука бити поднесен извјештај за кривично дјело напад на службено лице у вршењу послова безбједности, а против С.П. ће надлежном суду бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду Бањалука.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СМИЈЕШНО

27.07.2015 15:37

МА ЗНАО САМ ДА ЋЕ СА ОВОМ РЕФОРМОМ ПОЛИЦИЈЕ СВЕ КРЕНУТИ НАГОРЕ, СРЕЋА ШТО САМ ОТИШАО У ПЕНЗИЈУ ДОК СЕ ПОЛИЦИЈА ПОШТОВАЛА И ДОК СУ ПОЛИЦАЈЦИ ВИШЕ КОРИСТИЛИ ПАЛИЦИ, А НЕ КАО САДА КАКО МИ ПРИЧАЈУ КОЛЕГЕ ДА НАЈВИШЕ ВРЕМЕНА ПРОВОДЕ ЗА РАЧУНАРОМ, ОВО ШТО ВИДИМ ЈЕ ДНО ДНА, СВАКА ЧАСТ МИНИСТРЕ ПОЛИЦИЈЕ, ТУКУ ТИ ПОЛИЦИЈУ А ТИ ЧУВАШ МИЛОРАДА, ИСТИ СТЕ ВИ ОБОЈИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

27.07.2015 16:19

Само напријед јер то и није народна или нормална полиција то је чиста резимсколактаска полициј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изи

28.07.2015 19:32

Немојте ми на Лактасе нису Лактаси криви сто су зртва резима