Дуле: Опасно гријешиш, сине Никола!

"Останак у Партизану био му је прилика да постане кичма тима и достигне пуну играчку вредност на тржишту. Убедили су га оде испод сваке цене и пре времена, па ће сада остати човек са којим почиње крај великог Партизана", каже Вујошевић.

Кошарка 27.07.2015 | 13:20
Дуле: Опасно гријешиш, сине Никола!

Партизан је у великој кризи, што се одразило на резултате, а финансијски проблеми утицали су да играчи много раније него што се очекивало напусте клуб.

И Никола Милутинов направио је такав потез, па је поднео захтев за раскид уговора јер није на време добијао новац, а потом потписао уговор са Олимпијакосом.

Душко Вујошевић још раније је поручио да би Милутинову било много боље да остане у Патризану још једну сезону и "сазри", али није имао ко да га послуша.

"Никола је направио моралну грешку јер се од клуба који му је дао све, осим тог новца колико износи дуг, разишао на начин који не приличи. Направио је и грешку јер је отишао неформиран као личност и као играч. Останак у Партизану био му је прилика да постане кичма тима и напредује барем једнако као прошле године и достигне пуну играчку вредност на тржишту. Убедили су га оде испод сваке цене и пре времена, па ће сада остати човек са којим почиње крај великог Партизана", изјавио је за "Спортски журнал" Вујошевић и додао да је одлазак Милутинова последица изузетно тешке ситуације у клубу "која је произведена свесним односом људи на власти према институцији какав је био КК Партизан".

"Изузетно ми је жао, није ми лако, али не мислим да мењам тезу и уместо стварних криваца, због којих је Партизан у оваквој ситуацији, кривим играче. У изузетно тешким тренуцима различити карактери се различито понашају. Морам да нагласим да мој рад, знање и посвећеност нису, нити могу бити, сурогат за паре. Постоје три врсте људи - они који стварају, они који користе и они који руше. У случају Партизана ови трећи су показали изузетан таленат", испричао је Вујошевић.

Он је истакао да су многи сматрали да ће се Партизан "распасти" још пре шест месеци, али су се преварили, јер је слика била сасвим другачија.

"Нису могли да верују како се играчи јуначки боре до последњег даха. Наравно, има разних манипулатора који тешку ситуацију користе да задовоље личне интересе. таквим се показао Марко јелић, менаџер Милутинова, и још неки 'лешинари' који су причали да ће 'човек ако има храбрости прећи у њихов клуб'", напоменуо је тренер Партизана.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гашпар

27.07.2015 11:42

хттп://www.аваз.ба/цланак/188394/предсједница-хрватске-и-ноле-посвадали-цетнике-и-устасе-на-фацебооку хттпс://црногорскапитања.wордпресс.цом/2012/09/28/доковиц-је-полу-црногорац-полу-хрват/ што не објавите ове вијести о ВЕЛИКОСРБИНУ...

ОДГОВОРИТЕ