Јунајтед се спрема за одлазак Де Хее!

Фудбалски клуб Манчестер Јунајтед објавио је да је довео голмана Серхија Ромера из Сампдорије пошто још није јасно да ли Давид Де Хеа остаје.

Фудбал 28.07.2015 | 19:40
Јунајтед се спрема за одлазак Де Хее!

28-годишњи Аргентинац је постао слободан агент на крају прошле сезоне, а у редовима ’Црвених ђавола’ ће заменити Виктора Валдеса, којем је поручено да може да потражи нови клуб.

Ромеро, који је потписао трогодишњи уговор, већ је сарађивао са менаџером Јунајтеда Лујом ван Галом у АЗ Алкмаром, а под његовим вођством освојио је титулу у Холандији у сезони 2008/09.

„Морамо да се припремимо за нову сезону уз претњу да Давид Де Хеа оде у Реал. Серхио Ромеро то испуњава јер морамо брзо да прихватимо све што се дешава“, рекао је Ван Гал.

Де Хеа има уговор на још годину дана са Јунајтедом, а за његове услуге је заинтересован Реал. Уколико шпански голман, међутим, остане, Ван Гал истиче да ће се Ромеро борити са њим за место првог голмана.

„Увек вам је потребна конкуренција. Ако видим да је један играч бољи од другог који је у стартних 11, он ће играти следећу утакмицу“, истакао је Ван Гал.

Ромеро је, иначе, прошле године био јунак тријумфа Аргентине над Холандијом коју је водио Ван Гал на Мундијалу у Бразилу. Спасао је два пенала у полуфиналу, а сада је постао пето појачање ’Ђавола’ у летњем прелазном року. Пре њега, на „Олд Трафорд“ су стигли Матео Дармијан, Бастијан Швајнштајгер, Морган Шнидерлин и Мемфис Депај.

Коментари / 0

Оставите коментар