Меркел иде на одмор

Немачка канцеларка Ангела Меркел би са супругом Јоахимом Зауером требало, највероватније, вечерас да стигне у Солду, село са око 400 душа у Јужном Тиролу где ће бити на осмодневном одмору, преносе немачки медији писање тиролског дневника "Доломитен".

Свијет 27.07.2015 | 11:38
Меркел иде на одмор

Меркелова би, као и претходних година, одмор требало да проведе у хотелу "Марлет" и, како се наводи, нема планираних сусрета са медијима.

Она по традицији одлази на одмор после отварања Вагнеровог музичког фестивала у Бајројту, где је овог викенда изазвала пажњу када је у паузи пала са столице, првобитне информације су биле да се онесвестила, а затим је уследио деманти и тврдња да се столица заправо - распала.

И ове године ће канцеларка са мужем шетати Јужним Тиролом, а очекује се да ће ту бити и легенда планинарења Јужним Тиролом Рајнхолд Меснер, чије ће предавање посетити као и ранијих година.

Меркелова, као и милиони Немаца, одмор проводи сасвим обично, са мужем, без скупих јахти и богатих пријатеља.

Она је, како кажу аналитичари, у години избора "профитирала" од свог одмора када су је папараци усликали како крање природно и опуштено шета са мужем, његовим сином из првог брака и његовом децом.

Папарацо фоготрафије Меркелове са њеног породичног одмора су "чисто злато" у изборној борби, тврдио је тада експерт за медије и медијски саветник Михаел Шпренг, нагласивши да оне сигнализују да се најјача жена света на одмору понаша као и свака друга.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

можда

27.07.2015 11:14

Њој је фитнес потребнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

27.07.2015 13:48

Који фитнес...мој тата неби на њој ништа мењо...он има 88 година

Name

Она је секси

27.07.2015 15:41

Твој тата теско да висе мозе. Доцим, она као интелектуалка полазе пазн& нпр даје око милион Њемаца су бескуцници. С њом се људи поистовјецују. Она не "Боде" оци луксузом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАМЕТАН

27.07.2015 15:42

ВАМА ТРЕБА ФИТНЕС У ГЛАВИ ПАМЕТНИ++++++++

ОДГОВОРИТЕ