Мурињо ''испалио'' нови бисер!

Мурињове нове фикс идеје! Ако останемо без Стамфорд Бриџа играћемо Премијер лигу у САД! „Није нормално да вам 60.000 људи дође на пријатељски меч“, рекао је Португалац!

Фудбал 27.07.2015 | 17:20
Мурињо ''испалио'' нови бисер!

Челси је савладао ПСЖ после извођења једанаестераца, а Жозе Мурињо је био толико очаран атмосфером у Шарлоту пред више од 60.000 људи да му је једна идеја пала на памет – да Челси своје мечеве Премијер лиге игра у САД када се његов стадион буде реновирао.
„Можда нећемо имати Стамфорд Бриџ за коју годину па можемо да дођемо овде да одиграмо неколико мечева Премијер лиге. Погледајте какава је то фантастична публика. Мислим да није нормално да 60.000 људи дође да гледа пријатељски меч“, под утиском је био Мурињо.

Челси је најавио реконструкцију стадиона, а управа Плаваца је већ нудила одређени новац како би Челси могао да игра на Вемблију током најављене реконструкције. Мурињо изгледа има другачије планове.
„Није свакидашње да се на пријатељским мечевима овако навија. Видим фудбалску страст у очима навијача каква раније није била. Сваке године видим помак у том смислу“, закључио је Мурињо.

Ко зна, можда се ова замисао и обистини.

Коментари / 0

Оставите коментар