Куда иде овај свијет?

Бивши обавештајац МИ6 Др Џон Колман: Имао сам приступ строго поверљивим документима „тајне светске владе“- Ево у којој су фази ваши животи и шта вас све очекује!

Свијет 24.07.2015 | 22:59
Куда иде овај свијет?

Свет је на ивици економског колапса. Велики индустријски гиганти отпуштају раднике. Банке са неукаљаном стогодишњом традицијом проглашавају банкрот. Пред банкротом су и многе до јуче просперитетне индустријске државе које више не могу да отплац́ују огромне иностране кредите. Ирска, Исланд, Грчка, Португалија, Кипар, Италија, Шпанија, САД…

Пензијски и инвестициони фондови пропадају. Фабрике се затварају. Јучерашњи богаташи су присиљени да копају по кантама за смец́е, не би ли се прехранили.

Таласи очаја милиона људи који остају без посла и прихода, резултирају огромним порастом броја самоубистава. У таквој атмосфери, окренути само себи и сопственом опстанку, људи не размишљају много о другим стварима. Политичке манипулације и деценијска шушкања о Новом Светском Поретку се заборављају, а једино важно постаје како преживети.

НИШТА НИЈЕ СЛУЧАЈНО

Да ли је глобална криза случајност, последица неумерености, људске глупости и погрешних процена? Можда, али како то да се сличан сценарио понавља увек на исти начин, са истим последицама?

Ако се, међутим, присетимо књиге историчара и некадашњег обавештајца МИ6 доктора Џона Колмана, Хијерархија завереника: прича о Комитету 300 (Цонспираторс ‘Хиерацхи: Тхе Стори оф Тхе Цоммиттее оф 300) објављене још 90-тих година, глобална криза полако почиње да добија смисао .

Др Џон Колман који вец́ годинама истражује историју обавештајних агенција, у уводу своје књиге каже: ‘Док сам радио као професионални официр тајне службе, често сам имао приступ крајње поверљивим документима. Током службе у Анголи у западној Африци где сам се бавио политичким истраживањима, видео сам низ строго поверљивих докумената са неуобичајено очигледним садржајем.

Љут и огорчен, кренуо сам путем са кога више нисам скретао, са циљем да откријем која је то сила која контролише Британску и америчку владу и њима управља.

Добро сам познавао тајна друштва попут Краљевског института за међународне послове, Вец́а за спољне послове, Групе Билдерберг, Циониста, масона, бољшевизма, Розенкројцера и њихових филијала.

Као официр тајне службе, па и као студент, у Британском музеју у Лондону сам их све детаљно проучио, баш као и вец́и број других поддруштава за која сам веровао да су добро позната Американцима.

Али када сам се 1969. вратио у САД, открио сам да су друштва као Ред Светог Јована Јерусалимског, Римски клуб, Немачки фонд Маршал, Фондација Чини, Округли сто, Фабијанисти, Венецијанска црно племство, Клубови пакла и многа друга, потпуно непозната у Америци, или су, ако су и били познати, људи мало знали о њиховој правој улози. Мало или скоро ништа …

Током 1969. и 1970, одлучио сам да такво стање изменим, објављујуц́и билтене и касете. Прилично ме је изненадило када сам после тога открио колики број људи олако цитира имена тих друштава, као да су им она позната од самог оснивања.

Иако нису били упуц́ени у тему, одбијали су да наведу извор тих новооткривених података. У том тренутку ме је утешила помисао да је имитирање најискренији облик ласкања.

Упоран, наставио сам своја истраживања упркос озбиљним притисцима, нападима на супругу и мене, финансијским губицима, непрекидном узнемиравању, претњама и клеветама – укратко, упркос добро осмишљеном и спроведеном програму чији је циљ била моја дискредитација, а све под патронатом државних агената и доушника укључених у мрежу ‘хришц́анских десничара’, ‘Покрета за идентитет’ и десничарских ‘патриотских’ група.

Ови агенти су радили и још раде скривајуц́и се иза маске снажног отпора јудаизму као највец́ем непријатељу – бар они желе да ми тако мислимо. Ти агенти доушници раде под руководством и патронатом једне групе хомосексуалаца, које религиозни и конзертвативни људи широм САД цене и поштују.

Њихов програм клевета, лажи, мржње и дезинформација о мени и ономе што радим се наставља несмањеном жестином. Отишли су чак тако далеко, да у последње време мој рад приписују другим ауторима.

Ипак су сви њихови покушаји остали без очекиваних резултата. Ја ц́у наставити да се бавим својим истраживањима све док не скинем маску са лица целе тајне паралелне владе високих кругова која управља Великом Британијом и САД. ‘

Џон Колман је 30. априла 1981. објавио чланак у коме се први пут у САД помиње постојање Римског клуба као субверзивног тела тајне владе Новог Светског Поретка – Комитета 300. Подсетио је читаоце на паралелу са упозорењем које је немачка влада објавила када се докопала тајних планова Илумината.

Институција под именом Комитет 300 који има до сада 40 познатих огранака и који је врховно Заповедно тело које влада светом вец́ најмање 100 година је, каже Колман, оваплоц́ена у облику Међународног суда правде у Хагу.

‘Отворена завера против Бога и човека, која укључује поробљавање вец́ине људи који опстану на овој земљи пошто их снађу ратови, куга, масовна убиства, није баш добро скривена. У обавештајним круговима агенте уче да се тајна може најбоље сакрити ако то што желиш да сакријеш поставиш на видно место.

Ево примера који говори у прилог тој чињеници: када је 1938. Немачка желела да сакрије свој нови борбени авион Месершмит, приказала га је у Паризу на тадашњој изложби ваздухопловства. Док су тајни агенти и шпијуни трагали за подацима по рупама у стаблима и иза размрданих цигала у зидовима, информација коју су желели им се смејала у лице.

Паралелна тајна влада света не ради у влажним подрумима и тајним просторијама у подземљу. Она себе ставља у први план, у Белу Куц́у, у Конгрес, у Даунинг Стрит број 10 и Британски паралменту. Ти су људи свима пред очима. Ти људи служе светској влади – Новом Светском Поретку.

Комитет 300, познат и под називом Олимпијци, по Колману не скрива лица својих чланова. Да ли сте икада видели краљицу Елизабету ИИ како отвара седницу Британског парламента? Тада сте, у пуном смислу, видели председницу Комитета 300! Да ли сет икада гледали чин преузимања дужности председника САД?

Тада сте у крупном плану видели још једног члана Комитета 300. Проблем је само у перцепцији. Ко су завереници који служе силном и свемоц́ном Комитету 300? Наши боље информисани грађани су свесни да завера постоји и да су њена имена различлита: Илуминати, масони, Округли сто, Милнерова група …

Таквим грађанима Вец́е за спољне послове и Трилатерална комисија представљају вец́и део онога што им се не свиђа када је реч о унутрашњој и спољној политици. Неки чак знају да Округли сто, преко британског амбасадора у Вашингтону, има велики утицај на политику САД. Проблем је пронац́и праве, чврсте доказе о издајничким активностима чланова те невидљиве владе.




ВИШАК СТАНОВНИШТВА

Комитет 300 је одавно донео одлуку да свет мора да буде мањи, знатно мањи и бољи. Превише ‘бескорисних уста’ троши природна богатства која нису неисцрпна, зато их треба елиминисати. Индустријски развој утиче на пораст популације. Зато је потребно да поткопа Божију заповест људима да се множе и насељавају земљу.

Отуда су неопходни: напад на хришц́анство, постепен али сигуран распад индустријских држава-нација, уништење стотина милиона људи које Комитет 300 назива ‘вишком становништва’ и елиминација било ког државника који се усуди да стане на пут глобалног плана Комитета 300.

‘Др Џон Колман наводи 21 циљ које су себи поставили Илуминати и Комитет 300, људи из сенке који владају светом и кроје судбину држава и нација:

- Успостављање Једне светске владе / Новог Светског Поретка где су црква и монетарни систем уједињени под њиховом контролом. Једна светска влада је почела да формира своју цркву 20-тих и 30-тих година прошлог века, схвативши да потреба за религијским веровањем, уткана у свест човечанства, мора да има своју спољну манифестацију. Стога су креирали ‘цркву’ која ц́е каналистаи то веровање на начин како то њима одговара.

-Потпуно уништити сваки национални идентитет и национални понос. То је примарни циљ који се мора остварити уколико желе да концепт Једне светске владе успешно функционише.

- Обесмислити и потпуно уништити религију, посебно хришц́анску религију, уз изузетак вец́ поменуте њихове ‘цркве’.

- Успоставити контролу над сваком особом помоц́у контроле ума и онога што је Збигњев Бжежински назвао технотроник, која ц́е створити људске роботе и систем терора незамисливих размера.



- Окончати индустријализацију и продукцију електричне енергије из нуклеарних електрана у оквиру онога што називају ‘постиндустријско друштво нултог развоја’. Компјутери и сервисна индустрија су прихватљиви. Оно што остане од америчке индустрије ц́е бити пребачено у земље каква је Мексико, где постоји обиље јефтине робовске радне снаге.

Како смо вец́ видели 1993. године, овај циљ је постао реална чињеница проглашењем НАФТА – северноамерицког уговора о слободној трговини. Незапослени у САД ц́е, са почетком индустријског уништења постати или опијумски или кокаински зависници, или ц́е постати само обична статистика у процесу елиминације вишка популације.

- Охрабривати употребу дроге и на крају је легализовати, а порнографију прогласити ‘обликом уметности’ која ц́е постати широко прихвац́ена и крајње уобичајена.

- Депопулација великих градова према плану који је својевремно смислио режим Пола Пота у Камбоџи. Потове геноцидне планове је осмислила једна амрицки истраживачка фондација, иначе део Римског клуба, а надгладао их је Томас Ендерс, високопозиционарани званичник Стејт Дипартмента.

-Спречавање сваког научног развоја, осим онога који иде у корист Илуминатима. Посебна мета је нуклеарна енергија која се користи у мирнодопске сврхе. Комитету 300 посебно су омражени експерименти из области фузије, које илуминатски медији стога у јавности подвргавају подсмеху и презиру.

Развијање фузионог процеса би одувало концепт Илумината о ‘ограниченим природним ресурсима’ право кроз прозор. Фузиона бакља, правилно коришц́ена, могла би да створи неограничене и при том слободне природне ресурсе, чак и од најобичнијих супстанци.

Примена фузионе бакље би допринела бољитку човечанства на начин који шира јавност још увек није схватила. Човек треба јасно да разуме зашто је нуклеарна енергија тако омражена у једном делу света и зашто је лажни покрет ‘за очување околине’ чије је оснивач и финансијер Римски клуб, кренуо у рат против нуклеарне енергије.

Уз нуклеарну енергију која даје обиље јефтине електричне енергије, земље Трец́ег света постепено би постале независне од америчке помоц́и и претвориле би се у суверене и независне државе.

Електрична енергија из нуклеарних извора је прави кључ помоц́у кога би земље Трец́ег света изашле из заосталости, стања у коме, по заповести Комитета 300, морају да остану. Мања помоц́ значи мањи надзор ММФ (Међународни монетарни фонд) над природним богатством неке земље.

Управо је ова замисао – да би земље у развоју могле да узму своју судбину у сопствене руке, незамислива Римском клубу и његовом налогодавцу, Комитету 300.

- Да се до 2050. године, ограниченим ратовима у напреднијим земљама а изгладњивањем и болестима у државама Трец́ег света, изазове смрт три милијарде људи који се сматрају ‘бескорисним устима’. Комитет 300 (Илуминати) је ангажовао Сајруса Венса да напише како спровести такав геноцид.

Венсов рад је објављен под насловом Глобални извештај 2000, а прихватили су га и одобрили за примену у име америчке владе тадашњи председник САД Џими Картер и државни секретар Едвин Маски. По препоруци овог Извештаја, до 2050. године ц́е популација САД бити смањена за 100 милиона људи.

-Ослабити морално ткиво нација и деморализовати раднике из радничке класе стварањем масовне незапослености. Како се послови губе и нестају захваљујуц́и политици постиндустријског нултог раста коју је осмислио Римски клуб, извештај предвиђа деморализацију и обесхрабреност радника који резултирају масовном одавању алкохолу и дрогама.

Младе треба охрабривати путем рок музике и дрога да се буне против постојец́ег стања, на тај начин подривајуц́и и коначно уништавајуц́и породичну заједницу. У том смислу, Комитет 300 је ангажовао Институт Тависток да припреми план како постиц́и овај циљ.

Тависток је наредио истраживачком одељењу Стенфорда да под руководством професора Вилиса Хармона обави посао. Њихов рад је касније постао познат под именом Завера Водолија. Робови ‘верских слобода’.

- Људе широм света спречити да сами одлучују о својој судбини изазивањем кризе за кризом, а затим ‘решавањем’ тих криза. Тиме ц́е се нације деморализовати и збунити до те мере суочени са превише избора, да ц́е упасти у масовну апатију. У случају САД, агенције за управљање кризама вец́ увелико ради.

Она се званично зове Федерална агенција за кризне ситуације (ФЕМА), чији је постојање први пут забележено 1980. (Опште је познато да је ФЕМА обавила катастрофално свој задатак након удара урагана Катрина и уништења Њу Орлеанса, када су стотине хиљада људи биле препуштене сами себи . А можда је то и био циљ …)

- Створити нове култове и наставити са подстицањем култова који вец́ функционишу, где су укључени гангстери са музичке сцене какви су Ролинг Стонси (гангстерска група коју посебно фаворизује Европско Црно Племство) и све рок групе које је створио Институт Тависток, почев од Битлса па надаље.

-Наставити са јачањем култа хришц́анског фундаментализма који је започео слуга британске Источноиндијске компаније Дарби, што ц́е се злоупотребити за јачање Израела и убеђивања Јевреја у истинитост мита о ‘изабраном народу’ као и за извлачење новца. Хришц́ански фундаменталисти би донирали огромне суме новца, верујуц́и да их дају у религиозне сврхе у циљу даљег јачања хришц́анства.

-Додатно појачати ширење религиозних култова какви су Муслиманско братство, Муслимански фундаментализам, Сики … Спроводити истовремено експерименте контроле ума какве су примењивали Џим Џонс (вођа култа Храм народа који је наредио масовно самоубистсво чланова култа) и Семов Син (масовни убица који је вервао да је Сатанин син). Ништа не значи чињеница да је покојног Хомеинија, имама који је збацио иранског шаха створила британска војна обавештајна служба МИ6. Детаљни план о успостављању Хомеинијеве шеријатске власти у Ирану је корак по корак спровела америчка влада.

-Ширити идеје о ‘верској слободи’ по свету како би се поткопале постојец́е религије, нарочито хришц́анство. Ово је почело са ‘Језуитском теологијом ослобођења’ којом је окончана владавина породице Сомоза у Никарагви, а затим се наставило уништавањем Ел Салвадора и ратом који је је трајао више од четврт века.

Револуционарне активности су покренуте и у Костарики и Хондурасу захваљујуц́и језуитима. Велику медијску пажњу је својевремно привукло убиство 4 часне сестре Мисије Мери Нол (мисија је, иначе, активно ангажована у ширењу комунизма и такозване теологије ослобођења) у Ел Салвадору. Четири часне сестре су биле субверзивни комунистички агенти, а салвадорске влада је прикупила обимне и веродостојне доказе о њиховим активностима.

Амерички медији су, међутим, потпуно игнорисали ове документе који говоре о улози часних сестара у подривању легитимне власти у земљи. Ни један реч о томе није објављена. Припаднице Мисије Мери Нол су, иначе, присутне у многим земљама, а одиграле су водец́е улоге у ширењу комунизма у Родезији, Мозамбику, Анголи и Јужној Африци. Колапс економије и образовања.

- Изазвати тотални колапс светских економија и покренути тотални политички хаос.

- Преузимање контроле над спољном и унутрашњом политиком САД.

- Пружити највец́у подршку наднационалним институцијама какве су УН, Међународни монетарни фонд, Банка за међународно поравнање, Светски суд и, колико год је то могуц́е, смањити ефикасност локалних институција постепеним увлачењем истих под окриље УН.

- продрети у сваку владу широм света и радити унутар ње како би се уништио суверени интегритет нације коју она представља.

- Организовати светску терористичку организацију и преговарати са терористима кад год се догоде терористичке активности. Сетимо се да је управо Бетино Кракси убедио италијанску и америчку владу да преговарају са терористима Црвених Бригада који су киднаповали италијанског премијера Алда Мора и америчког генерала Дозијера. Као додатак, Дозијеру је стриктно наређено да не говори никоме о томе шта му се догодило.

Ако прекрши наређење, постац́е само још један пример како се поступа са непослушницима какви су били Алдо Моро, Али Буто и генерал Зиа ул Хак, са којима се обрачунао Хенри Кисинџер. Јер, два прва циља Комитета 300 били су Италија и Пакистан.

Покојни италијански председник владе Алдо Моро, био је први државник који се одупро нултој стопи раста и планираном смањењу броја становника његове земље, чиме је на себе навукао гнев Римског клуба који је од Олимпијаца (Комитет 300) добио задатак да спроведе поменуту политику.

Током истражног процеса 1982. године, у Риму, блиски Моров пријатељ је сведочио да је покојном председнику италијанске владе претио агент Краљевског Института за међународне послове који је био члан Комитета 300, а истовремено и амерички министар спољних послова – Хенри Кисинџер.

Алда Мора су 1978. године отели припадници Црвених Бригада и касније су га убили. На суђењу је неколико чланова ове организације потврдило да им је позната чињеница да је у Морово убиство био уплетен неко из високих америчких политичких кругова.

Када је претио Алду Мору, Кисинџер сигурно није спроводио америчку спољну политику, него је радио према наређењима Римскг клуба – тела које је потчињено Комитету 300 и које се бави спољном политиком. Сведочење Моровог пријатеља је одјекнуло у судници попут бомбе, а пренела га је италијанска штампа. Ипак, ни једна реч о томе није пренета у америчким медијима, било да је реч о радију, телевизији или новинама.

Чињеница да је италијански председник владе Алдо Моро деценијама био водец́и политичар, да је отет у сред бела дана у пролец́е 1978, да су му сви телохранитељи хладнокрвно убијени није сматрана вешц́у вредном објављивања, чак ни уз податак да је у том злочину учествовао сам Кисинџер! Или је тишина наметнута управо због Кисинџер умешаности?

Моровом смрц́у уклоњена је препрека дестабилизацији Италије, а истовремено, као што данас знамо, омогуц́ено спровођење завереничких планова за Блиски исток – Заливског рата који је започео 14 година после овог убиства.

Кисинџерова улога у дестабилизацији САД кроз три рата – блискоисточног, корејског и вијетнамског, добро је позната, као и његова улога у заливском рату, у коме су војници САД деловали као плац́еници Комитета 300 како би Кувајт вратили под надзор Комитета 300 и у исто време Ирак претворили у пример малим земљама да не би дошле у искушење да одлучују о сопственој судбини.

Кисинџер је претио и Али Буту, председнику суверене државе Пакистан. Бутов грех је био у томе што је заговарао набавку нуклеарног оружја за своју земљу. Бута је 1979. правно уништио председник Министарства за спољне послове Пакистана, генерал Зиа ул Хак.

Неколико година касније, генерал је и сам платио животом, пошто се умешао у рат који је беснео у Авганистану. Његов авион је погођен нискофреквентним електричним пулсом одмах по узлетању, после чега се срушио. Спроводец́и наређење Комитета 300 и елиминиђуц́и генерала ул Хака, Римски клуб је без икакве гриже савести жртвовао и животе бројних америчких службеника који су били у истом авиону.

- Преузми контролу над образовањем у Америци, са намером и сврхом да се оно потпуно уништи. Све горе од горег ‘Римски клуб је врховна завереничка организација, брак између англо-америчких финансијера и старих европских породица црног племства, посебно лондонског, венецијанског и ђеновсвког племства. Кључ успешне контроле света је њихова способност стварања дивљих економских рецесија и криза и управљање рецесијама и кризама.

Комитет 300 подстиче социјалне немире на светском нивоу, после којих следи рецесија као ублажавајуц́а припрема за предстојец́е озбиљније стање. Чини се да Комитет велики део својих важних одлука које се тичу човечанства заснива на филозофији пољског аристократе Феликса Џјержинског, који је сматрао да је људски род тек мало изнад стоке. Као близак прјатељ британског тајног агента Сиднија Рајлија (Рајли му је, у ствари био контролор током првих година бољшевичке револуције), често се поверавао Рајлију у пијаном стању.

Током једне пијанке је рекао Рајлију: ‘Човек нема никакву важност. Види шта се дешава када га изгладниш. Почне да једе свог мртвог друга да би преживео. Човека занима само сопствено преживљавање. Само то је важно. ‘

Књига др Џона Колмана је објављена 90-тих година. Од тада до данас се свету догодило много тога што иде у прилог његовим тврдњама о циљевима тајне светске владе. Довољно је само прелистати светску и домац́у штампу. ‘Природне’ катастрофе харају планетом, уништавајуц́и пољопривредне ресурсе и доносец́и глад и очај. Учестале хаварије на нуклеарним електранама, почев од Чернобиља до Јапана. Пораст сумњивих епидемија нових смртоносних болести у земљама Трец́ег света.

Етиопија као најдрастичнији случај изгладњивања једне земље. Геополитички хаос на Блиском истоку, Јужној Америци, у Африци, на Балкану. Урушавање европске и америчке индустрије.

Незамисливи пораст незапослености. Свеопшта апатија и деградација система моралних норми. Разарање породичних вредности. Брисање националног идентитета европских држава у корист анационалних ‘европских вредности’. Слом финансијских институција. Затирање и мењање историјских чињеница. Контрола природног богатства држава широм света од стране мултинационалних компанија. Наметање несигурности и страха као начина контроле популације. Испирање мозгова људима бљутавим тв порукама и њихово претварање у кодиране и условљене људске роботе. Смрт хиљада и хиљада несвесних жртава. Застрашивање потенцијалним катастрофама и ‘предстојец́им смаком света’.

Планета у хаосу, у коме само најбогатији опстају.

Извор: Wеб-трибуне.цом, Цонопља неwс

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Истина.

25.07.2015 02:25

Именица - Знам - је глаголска, мисаона или... ? Не сјецам се, давно Примљеног Знања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

25.07.2015 04:25

А ста ми наприца,све само неке завјере-ма није луд онај ко незна да цита,вец онај ко за све оно сто процита мисли да је истина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

25.07.2015 05:36

Са напором сам процитао текст али ми је све постало јасније када сам на крају процитао да је извор Цонопља Неwс. Претјерана употреба конопље изазива цудне реакције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аx-qу

25.07.2015 05:42

Све зива истина, назалост... Зато све свјетске богатасе народ треба да ликвидира!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2015 05:54

Са свим се слазем! Глупо је Милорада помињати овдје, мамлаз није вазан, могао је бити и неко други али је цињеница да било ко да је постављен да влада на балкану (код Срба, Муслимана, Хрвата) ту је да нас убије у појам и вјеру у фамилију и бога! Они нас сматрају бозанским народом и први смо на листи! Погледајте само цињеницу да православна црква зели да се уједини са католицком!? У Лактасима и неким црквама око Бањалуке попови хоце да народ крене да "пјева" алелуја као и код католика! Овални прозори на цркви Христа Спаситеља у Бл.!? Мало је свјесних људи, назалост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2015 06:49

@Микаило Малоуман си! Имас ову информацију и на другим мјестима! Због таквих као ти свијет це и отици у к...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

25.07.2015 07:27

Ја вјерујем да се лагано раздвајамо у две групе, једну која препознаје зло и једну која је уствари зла. И тако полако це доци до заврсног рата измедју добра и зла. Само вјерујте у бога и цувајте породицу, засадите себи басту, узгајајте живину и стоку и највазније баците непотребне лијекове одмах!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2015 07:35

@мики Мики, у сколу назад и процитај књигу, двије у зивоту. Тад мозда будес могао цитати измедју редова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2015 07:39

Браво Симо, све сам вец урадио! Само јос ово да сконтам и слободан сам! хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Xј9ГВQмЛљц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ја

25.07.2015 13:44

Све би се ово могло спрецити кад би народ хтео.

ОДГОВОРИТЕ