Коментар: Пауна на клупу А тима! Звездо, гдје су ти "Орлићи"?!

Уместо на клупу А репрезентације, Вељко Пауновић је од јуче на улици, раскинуо је уговор са Фудбалским савезом Србије. Још један у мору пораза Томислава Караџића и његове свите. Ударац од којег ћемо се теже опоравити него од албанског дрона.

Фудбал 26.07.2015 | 00:00
Коментар: Пауна на клупу А тима! Звездо, гдје су ти "Орлићи"?!

"Свима су после светске титуле за играче до 20 година на Новом Зеланду уста била пуна Пауна, селектора који је једини успео да сједини Србе, да га заволе и звездаши и партизановци, да му екипа игра врхунски, ван балканског шаблона и менталитета.

И уместо да добије награду с Теразија - клупу сениора, напустио је ионако уздрмани Савез. Ко то бира селектора у Србији? Караџић, Терзић, Мирков...?

„Блиц“ тражи подршку великих имена: Стојковића, Мирковића, Југовића, Мијатовића, Вујачића, Петрића, изјасните се, нисмо сујетни, дајте преко наших стубаца подршку Вељку, не дајте му да оде из српског фудбала. Ако сасвим заслужено најталентованији европски голман Рајковић може на гол сениора, онда може и Пауновић на клупу А тима.

И још нешто. Звездо, шта је са златним „орлићем“ Грујићем, је л’ не игра зато што није хтео да потпише уговор са неким белосветским менаџерским фондовима? Зашто се Ристић кажњава наиграњем? Довољно сте га казнили што му нисте дали да оде на Нови Зеланд, као и Јовића!

Зашто Шапоњић не игра у Партизану, а Живковић улази с клупе? Је л’ интерес нашег фудбала да српски таленти буду резерве Божинову и Умаруу.

На крају, питање за Звездана Терзића? Чиме он то гарантује, како је рекао на последњој Скупштини клуба, да ће Звезда освојити титулу? И још прети да ће отићи уколико црвено-бели не врате шампионску круну!
Нема потребе да чека титулу, нека оде одмах!",

Коментари / 0

Оставите коментар