Експлодирао аутомобил Младенка Јешића

Зворничане је јутрос око пет сати пробудила јака експлозија која се догодила у ткз "З" стамбеним блоковима када је испод аутомобила марке "рено твинго" активирана, за сада, непозната експозивна направа.

Република Српска 24.07.2015 | 12:15
Експлодирао аутомобил Младенка Јешића

Полиција је била, извшила увиђај, а начелник Станице јавне безбједности Зворник Станимир Видовић је за БН ТВ изјавио да је од стране Н.Н. лица под возило Младенка Јешића из Зворника подметнута неутврђена врста експозивне направе, да су са мјеста експозије изузети пронађени трагови и упућени на вјештачење у криминалистичко технички центар у Бањалуку ради откривања врсте експлозива и начина активирања експозивне направе.

Обављен је и разговор са Јешићем који је изјавио да он не зна разлоге подметања експлозивне направе под његов аутомобил јер никоме ништа не дугује и ни са ким није имао сукобе.

Јешић нема криминални нити било какав досије у полицији.

БН ТВ

 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Артур

24.07.2015 08:00

За целокупно стање безбедности у Зворнику крива је полиција. Ту се у тој полицији утркују Зворнички СНСД политичари ко ће који да на руководећу позицију постави свог неког пулена. Ту нема места за стручне и паметне полицајце него само политички подобни пулени које предложе из СНСД-а. За поштене и паметне у Зворничкој полицији нема места. Такве прогоне као бог ђаволе. Па ви да видите само како се тако постављени руководиоци иживљавају на оним јадним полицајцима којима руководе, то је за неповеровати. У Зворнику је дозвољено само да се беда и сиротиња кажњава. Мафију полиција несме да контролише у Зворнику. Зато нам и јесте стање овакво !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

24.07.2015 09:16

Тако је и у Истоцном Сарајеву... руководиоци у просјеку имају по 5 година стаза.. досли су политицком линијом и само их интересује да удовоље оном ко га је поставио

Name

Црни Груја

24.07.2015 10:30

Зворник је тако гласао. Хтјели сте СНСД и Дебелог. Зато пссттт.

Name

рекла казала

24.07.2015 08:34

Тај је неком био дужан сто маруна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОНЕ

24.07.2015 08:52

ПИТАМ СЕ КАДА ЋЕ ПОЛИЦИЈА ПОЧЕТИ ДА РАДИ СВОЈ ПОСАО. ДОСТА ЈЕ ЕНИГМИ, ИНИЦИЈАЛА, СЛИКА ДО ПОЈАСА И СВЕГА ОСТАЛОГ. УБОДИТЕ У ЦЕНТАР БАГРО ЛОПОВСКА. ТРОШИТЕ НАРОДНЕ ПАРЕ А ЗА УЗВРАТ НЕ ДАЈЕТЕ НИШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворницки дротовци

24.07.2015 10:23

Зворничка полиција... катаклизма. Једино што они знају да раде је да тероришу поштен народ, изигравају неко лудило. Посебно бошњачки дио полиције, требали би да се запитате ко вам ради у Мупу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.07.2015 10:30

Сад ће то Галијашевић образлозит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

24.07.2015 11:29

Полиција у Зворнику је под патронатом СНСД криминалаца.Сви полицајци су крљави и дебели.И вецином неспособни.Склони корупцији.Цастан изузетак јејединица за подрску.Абазови момци.Остало,све сами коруптивни елемент.Сви су под патронатом Дебелог,Легенде,Пуме и ко зна каквих јос сподобазвлаце се из Глинице паре.Плус сто дрога хара градом али нико дилере не дира јер су од СНСДа подрзани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Астрал

24.07.2015 15:43

Ако надју ко је поставио бомбу,власник возила је криминалац!!! Ако не надју поциниоца (а неце) онда се ради о постеном цовјеку... Цисто сумњам да им је полиција способна за проналазање одговорног...

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

24.07.2015 19:04

Како су гласали нека им буде. Могли су се и они развити као БН а од њих је свако нормалан побјегао за БН. Видјели људи какво зло влада и зиви тамо. Сад нека се гадјају бомбама и нека праве мудзахединима дзамије ионако их имају висе него Сарајстан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

24.07.2015 19:44

Само бих додао да не знам ста су ти људи уопсте тразили у ЗВ и сто одмах нису отисли за БН јер ЗВ сам по себи изгледа као рупа. Вјерујем да је то било онако стихијски послије Дејтона, рекли им да иду па нису знали ни гдје иду па кад су се кренули око себе и видјели гдје су бјези брзе боље. :) БН је стварно лијеп град и мени уз ТБ најљепси у РС.