Фудбалери Панаме након полуфинала: КОНКАКАФ, лопови!

"Никада нисам слично доживео у каријери. Велика пљачка", поручује селектор Гомез.

Фудбал 24.07.2015 | 12:20
Фудбалери Панаме након полуфинала: КОНКАКАФ, лопови!

Не стишава се бура после пораза Панаме од Мексика у полуфиналу Голд Купа и то након што је главни судија Американац Гајгер досудио два спорна једанаестерца за Сомбреросе, које је Гвардадо претворио у голове вредне финала.

По завршетку утакмице, фудбалери Панаме напали су судијску тројку, коју је обезбеђење морало да испрати са терена, а чак су и флаше са трибина и чврсти предмети полетели ка фудбалерима обе селекције.

Јавност у Панами тешко је поднела неправедни пораз, а фудбалери ове селекције су после меча транспарентом испрозивали кровну фудбалску организацију Северне Америке (КОНКАКАФ), коју криве за пораз.

Селектор Панаме Ернан Дарио Гомез био је шокиран оваквим исходом полуфинала.
“У једном тренутку помислио сам да је најбоље да баталим фудбал. Али, нећу због ове групе играча коју тренирам. Ово ми се догодило први пут у каријери. Тешко ми је, говорио сам себи дуго после меча да нећу више да радим у фудбалу, јер се ради о великој пљачки”, истакао је кормилар Панаме.

Његов колега на другој страни Мигел Ерера другачије гледа на све и срећан је због победе, макар и овакве.
“Први пенал није постојао, али то није моја кривица. Чињеница је да нсимо заслужили да победимо на овој утакмици јер нисмо играли добро. Али то је фудбал, побеђујете и када сте лошији. Понављам, није био пенал у надокнади времена и нама је лоше самима што смо победили на овај начин, што смо играли слабо”, поручио је Ерера.

Било како било, резултат се сигурно неће мењати. Панама може да жали, а Јамајка и Мексико ће у недељу на понедељак у финалу одлучити о новом шампиону Северне Америке.

Коментари / 0

Оставите коментар