Гроф ријешио да не прича са новинарима кад не мора!

После утакмице ОФК Београд - Црвена звезда, која је завршена победом црвено-белих са 2:6 иако су на полувремену губили са 2:0, подигла се велика прашина. У новонасталој ситуацији, у којој се не смирују тензије због оптужби да је у питању била "намештаљка", на неуобичајени потез се одлучио тренер клуба са Маракане, Миодраг Гроф Божовић.

Фудбал 24.07.2015 | 14:40
Гроф ријешио да не прича са новинарима кад не мора!

Он је, наиме, одлучио да више не даје изјаве медијима, осим када то званичне прилике налажу, као што су конференција за штампу пред утакмицу, те она непосредно после меча.

Ипак, ни тога се баш није придржавао минулог викенда, јер је, после искључења на утакмици са ОФК Београдом, одлучио да се не појави пред новинарима када је велики преокрет окончан.

Ово није нека велика новост у свету фудбала, јер се, нарочито у Италији, неретко дешава "силензио стампа", или делимична комуникација, једносмерног типа, у којој тренер и капитен изађу пред новинаре, кажу шта имају и онда оду, не желећи да одговарају на питања.

Таква појава, ако потраје, неретко доведе новинаре до тога да, ако већ не могу да раде свој посао постављајући питања, онда и не долазе на конференције на којима не постоји двосмерна комуникација јер не желе да пристају на таква понижења. Остаје, међутим, да се види за који облик понашања се одлучио Гроф Божовић, чије име, репутација и досадашњи резултати нису у складу са актуелном недоступношћу средствима јавног информисања.

Што се његових црвено-белих тиче, они у недељу од 19 часова гостују Металцу, који је у првом колу изгубио од Партизана са 4:0.

Коментари / 0

Оставите коментар