Својим поступком расплакао младу и читав свијет!

Тајлер никада није имао прилику да од оца своје девојке затражи благослов да је запроси, зато је дошао на оригиналну и дирљиву идеју

Занимљивости 22.07.2015 | 15:00
Својим поступком расплакао младу и читав свијет!

Тајлер и Хејли забављали су се скоро 7 година. Хејлин тата Грег преминуо је пре више од годину дана и Тајлер никада није имао прилику да од њега затражи благослов да запроси Хејли. Зато је одлучио да позове Хејлиног брата и сестру и да од њих "затражи руку" жене коју воли.

Прво је позвао Гранта, Хејлиног брата: "Само бих желео да знам да ли би било у реду да запросим твоју сестру?" а затим је и лично отишао до њега, где га је пашеног са радошћу дочекао.

Исто је упитао и Данијел, Хејлину сестру.
"Била бих пресрећна када би то урадио", одгворила му је.

"Волим те, као брат си ми, знаш то. Сви у породици знају да би тата 100% желео да се венчате. Волео те је, био си му као син и ви имате дивну везу", рекао му је Грант.

Након тога, Тајлер је одлучио да се путем снимка обрати и Хејлином оцу:

"Драги Грег, оженићу твоју ћерку. Одувек сам мислио да ћу једног дана од тебе да затражим благослов за то, и сада је тренутак дошао. Волео бих да си овде, да можеш да ми предаш своју девојчицу, али обећавам да ћу јој бити привржен и више него што си ти то желео. Желим да будем човек који ће је обасипати љубављу и да јој пружим све што јој је потребно. Говорићу јој колико је прелепа и показаћу јој како да верује у себе. Бринућу о њој. Желим да јој пружим искуства о којима људи само сањају и да је безусловно волим. Зато што ни са ким другим не желим да видим свет. И најбитније од свега, учинићу те поносним да ме зовеш својим сином."

Тајлер је 31. маја ове године у Риму запросио Хејли, а каква је била њена реакција и колико му је требало труда за овако дирљиву просидбу погледајте на снимку:

Курир стил

Коментари / 0

Оставите коментар