Објављена фотографија несталог младића

Полиција Брчко дистрикта је, након још једне неуспјеле потраге за Елведином Алићем /22/ и његовом петогодишњом сестром, објавила његову фотографију и позвала грађане да, уколико га виде, јаве најближој полицијској станици.

Босна и Херцеговина 22.07.2015 | 08:00
Објављена фотографија несталог младића

- Полиција Брчко дистрикта позива грађане, уколико уоче или посједују било какве информације о Елведину Алићу са фотографије, да их доставе Полицији у Брчком на бројеве 122 и 049/233-200 или најближој полицијској станици, наводи се у саопштењу.

Из полиције подсјећају да, упркос интензивној потрази, која је у протеклом периоду провођена у ширем подручју мјеста Рашљани, на граничном подручју Брчко дистрикта и општине Сребреник, Елведин Алић и његова сестра нису пронађени, те да се потрага и даље наставља.

Брчанска полиција је, након што потрага није дала никакве резултате, ангажовали јуче хеликоптер Министарства унутрашњих послова Републике Српске и припаднике Горске службе спасавања из Мостара.

Елведин Алић, који је у петак, 17. јула, отишао од куће под изговором да иде да се освјежи, повео је и сестру, а од тада им се губи сваки траг.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дијана

22.07.2015 06:24

Бозе снаге родитељима , и сто прије да се надју .

ОДГОВОРИТЕ