Нисмо дуго чекали! Српски на ''косовски'' клуб!

Рукометаши Радничког доведени су у веома непријатну ситуацију да играју против представника такозване Републике Косово.

Кошарка 21.07.2015 | 20:40
Нисмо дуго чекали! Српски на ''косовски'' клуб!

Знали смо да је питање времена, али није се дуго чекало!

Рукометаши Радничког из Крагујевца у другом колу Челенџ купа играће против косовског Кастриотија из Урошевца, одлучено је жребом данас у Бечу.

Бољи из двомеча, који ће се највероватније играти на наутралном терену, састаце се у трећем колу са бугарском Добруџом.

Суботички Спартак ће се у другом колу Купа ЕХФ састати са бољим из дуела белгијског Хаселта и турског Кајзерија. Металопластика из Шапца кренуће од трећег кола, а ривал ће им бити бољи из дуела бугарске Локомотиве из Варне и белгијског Визеа.

Мечеви другог кола на програму су 10. и 11. октобра и седам дана касније, док ће треће коло бити одиграно 21. и 22. новембра, односно викенд касније.

Нишка Наиса се у конкуренцији жена у другом колу Купа ЕХФ састаје са грчком Патром. Јагодина ће у трећем колу Купа победника Купова играти са другопласираном екипом са квалификационог турнира ЕХФ Лиге шампиона на коме учествују и шампионке Србије, рукометашице Радничког из Крагујевца, уз мађарски Дјер, норвешки Гласверкт и холандски Далфсен.

У трећем колу Челенџ Купа, Књаз Милош из Аранђеловца играће против исландског Вестманејара, док ће новосадска Минаква свог противника у четвртом колу добити накнадно.

Коментари / 0

Оставите коментар