Шта се ради на јахтама богаташа?

Рад у посади или као особље скупоцјених јахти за богаташе најчешће је одлично плаћен посао, али са строгим клаузулама о поверљивости, најчешће јер се на тим бродовима заиста може свашта видети.

Занимљивости 21.07.2015 | 09:41
Шта се ради на  јахтама богаташа?

Анонимни члан посаде на једној скупоценој јахти рекао је за британски Дејли Мејл да његов посао није само да сервира кавијар, сипа шампањац и направи неки скупоцени коктел, како то обичан свет замишља. Он је испричао да му се на листи обавеза налази и скупљање, поспремање и чишћење коришћених сексуалних помагала, попут вибратора, бичева, дилда..

- Дочекивали смо углавном летонске и руске проститутке које су обично довозили са неколико скупоцених Мерцедеса. Потом би богати клијенти одабрали три девојке са којима желе да проведу тај дан - рекао је један од кувара на таквим јахтама који није желео да открије све детаље због већ спонемутог поверљивог уговора о раду.

Према његовим речима најгоре се понашају богаташи који нису власници јахти већ их изнајмљују на неко време. Они су спремни да за једну недељу искеширају чак 600.000 фунти.

- Њима су само три ствари на уму: дрога, проститутке и иживљавање над посадом - испричао је овај кувар који је признао да је у прошлој сезони за само неколико месеци зарадио 20.000 фунти.

Он је испричао да често начује договоре о продаји или набавци дроге, попут кокаина или екстазија, а виагре се жваћу као бомбоне.

Стјуардеса на јахти Теба Рингер каже да са овим послом може да уштеди доста пара. Како сама признаје, човек мора да има добар желудац да свари све што види, али на крају јој се увек исплати јер је власници јахте по завршетку посла углавном часте неким скупоценим поклоном или огромним новчаним бонусом.

Након неког времена вас више није ни брига, радите свој посао и за то добијате одличну плату, а да се на нешто побуните, добили би отказ и дошао би нетко други, они то не би престали да раде.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар