Насилници дивљали аутом па претукли возача

Мушкарац чији су иницијали Т.С. из Приједора тешко је повријеђен у физичком сукобу због несугласица у саобраћају и задржан је у просторијама приједорске Опште болнице, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Приједор.

Република Српска 20.07.2015 | 21:18
Насилници дивљали аутом па претукли возача

У саопштењу се наводи да су лица чији су иницијали К.М, К.И. и К.Е. извршила кривично дјело тешка тјелесна повреда на штету Т.С. из Приједора.

"Возило у којем су били путници К.М, К.Е. и К.И. одузело је право првенства пролаза возилу којим је управљао Т.С, због чега је по заустављању оба возила избио вербални, а потом и физички сукоб између оба возача. У сукоб су се умијешали и путници К.И. и К.Е, као и лице К.Е. које се затекло на лицу мјеста. Утврђено је да узрок физичког сукоба није мотив националног карактера, већ несугласице узроковане саобраћајним поступком возача", наводи се у саопштењу ЦЈБ Приједор.

У току је расвјетљавање околности пријављеног догађаја, који се догодио у петак, 17. јула, око 10.00 часова на магистралном путу Приједор - Бањалука, у мјесту Камичани, а, по комплетирању предмета, против лица К.М, К.И. и К.Е. биће достављен извјештај за почињено кривично дјело.

У овом инциденту тешко је повријеђен Синиша Тимарац, запослен у Музеју Козаре у Приједору. Тимарац је задобио теже повреде главе, избијен му је зуб, а тијело је пуно хематома.

"Ауто је излетјело са споредног пута и онда је кренуо хаос. Прво су ме у стопу пратили, у браник, а онда су ми препријечили пут. Тукли су ме прво у колима, а потом су добили појачање, тако да сам ударце добијао по читавом тијелу, највише по глави. Крви је било на све стране, а само сам се бојао да не паднем, јер би ме онда сигурно убили, псујући ме све вријеме по националној основи. Све без икаквог разлога", рекао је Тимарац новинарима.

Он каже да је доживио људски пораз.

"Једног човјека тукла су њих петорица, а што је још теже, остали посматрачи су скандирали. То ме боли више од повреда", рекао је Тимарац.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мира пр

20.07.2015 19:36

Ко сто би Дациц рекао,мале српске препирке,у складу са обицајима

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

20.07.2015 21:47

Српске препирке? Добро добро

Name

све

20.07.2015 22:27

Ајмо , ајмо објавити и имена стоке !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

21.07.2015 05:08

Претукли га браца муслимани у Козарцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нек се надје

21.07.2015 05:48

Ја не могу да бјезим,ал увјек у ауту имам једноу малу тесарску,па ко велим ако затреба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОНЕ

21.07.2015 06:36

НИЈЕ МОГУЋЕ? ПА ТО СУ ДИВНИ МОМЦИ! ТО ЈЕ МИРОЉУБИВ И ФИН НАРОД. НЕ УБИЈАЈУ, НЕ ТУКУ, НЕ КОЉУ ДОК НЕ МОГУ, АЛИ КАД МОГУ И КАД СУ ЈАЧИ САМО ДА ЗНАШ. ТРОЈИЦА НА ЈЕДНОГА. НЕ ЗАБОРАВИ И НЕ ОПРОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мисирац

21.07.2015 07:07

СРБИ ПОЦЕЛО ЈЕ БАЛИЈЕ СЕ ОКУРАЗИЛЕ СПРЕМАЈТЕ СЕ ТАКО ЈЕ БИЛО И 92.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

1 окб

21.07.2015 07:28

Турци опет главу дижу..хммм..

ОДГОВОРИТЕ