ЛШ - Бабовић: Дила Гори не смијемо потцијенити!

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић рекао је да је уверен у пролаз у треће коло квалификација за Лигу шампиона, али да његова екипа не сме да потцени ривала.

Фудбал 21.07.2015 | 08:00
ЛШ - Бабовић: Дила Гори не смијемо потцијенити!

"Идемо да одиграмо што квалитетније, бољи смо од њих и верујем да пролазимо, иако неће бити лако. Више никога не смемо да потцењујемо јер Србија више није светска сила у фудбалу", рекао је Бабовић новинарима на београдском аеродрома уочи пута за Грузију.

Партизан ће у уторак играти реванш против екипе Дила Гори, након победе са 1:0 у првој утакмици прошлог уторка у Србији.

"Надам се да ћемо што пре постићи гол и да ћемо утакмицу лако привести крају", казао је Бабовић.

Противник црно-белих је током целог првог сусрета играо "бункер", што је много изненадило Партизанове фудбалере.

"За мене је то велика мистерија. Требало би мало да нападну, али мислим да се њихова игра неће много разликовати од оне у Београду", рекао је Бабовић.

Марко Јевтовић је казао да је начин игре грузијске екипе у Београду био невероватан.

"Дила се у Београду бранила са 10 играча, то је стварно било невероватно. Надам се да ће се сада отворити и тиме нама бити лакше. Нормално, идемо на победу и да тако обезбедимо пролаз даље", казао је Јевтовић.

Нападач Партизана Абубакар Умару рекао је да пласман у наредну фазу зависи искључиво од његове екипе.

"Најважније је да играмо онако како желимо и да не зависимо ни од кога другог. Идемо на победу, да што брже дамо гол и контролишемо утакмицу после тога", рекао је Абубакар.

Он је истакао да се нада да ће имати више простора за погодак у реваншу.

"Надам се да ће у овој утакмици бити више простора за мене, али најважније је да екипа прође, није битно да ли ћу ја постићи погодак", казао је Абубакар.

Утакмица у Грузији играће се у уторак од 14.30 по средњеевропском времену.

Коментари / 0

Оставите коментар