Вучелић: Меч ОФК - Звезда је класични криминал!

Потпредседник фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић рекао је да је утакмица ОФК Београда и Црвене звезде "чист криминал".

Фудбал 20.07.2015 | 16:00
Вучелић: Меч ОФК - Звезда је класични криминал!

"Ово је антиспортски чин, крај регуларности. То је један од најтужнијих и најтежих тренутака за српски фудбал, катастрофа. То спада у област чистог криминала", рекао је Вучелић новинарима у Београду.

Звезда је у недељу као гост победила ОФК са 6:2 у првом колу Супер лиге Србије. Домаћин је водио 2:0 на полувремену, али су црвено-бели преокренули и забележили убедљив тријумф.

"Пратим фудбал 60 година, чуо сам и читао о свему, познавао сам Џаровског и разне људе, али ово никад није виђено. Мислим да су играчи ОФК Београда својим нечињенем шта се десило на полувремену, јер и они неће да пристану на то", казао је Вучелић.

Он је казао да је све почело тиме када је генерални директор Звезде Звездан Терзић рекао да гарантује првенство, као и да челника црвено-белих није контактирао. Потпредседник црно-белих је истакао да постоје докази, али да он није тужилац.

"Нисам ја тужилац да тражим доказе, то може да се види. Овоме се мора стати на пут, ово је драстична крађа. Српска власт, министарство спорта у најмању руку мора да реагује, чуди ме да Вања Удовичић није реаговао, он је спортиста", навео је он.

Вучелић је додао да Партизан тако нешто никада није урадио.

"Партизан ово никада није урадио, ниједан клуб да је познато. Било је у другим лигама, али овако нешто... Било је намештених утакмица, то се накнадно открило, али овако нешто никад. Скандал је мала реч", рекао је Вучелић.

Према његовим речима, Партизан с таквим стварима може да се бори само на терену.

"Само да побеђујемо, ништа друго. Бољи смо на терену. Кад млађи људи уђу у фудбал, они раде, има много скромних", рекао је Вучелић.

Он је казао да "нема човека" који није обесхрабрен "оним што се догодило" и да је "данас узнемиренији него што је био јуче".

Вучелић је рекао да сада жели да размишља само о Партизану и о томе да његов клуб прође у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

20.07.2015 14:03

Политика И фудбал зато И јесте катастрофа!!!

ОДГОВОРИТЕ