Видео: Тевесов повратак у сијенци ''рабоне'' Каљерија!

Бока Јуниорс задржала је прво место у аргентинској Примери, а осим повратка Карлоса Тевеса дуел је обележио и спектакуларан погодак Џонатана Каљерија.

Фудбал 19.07.2015 | 18:40
Видео: Тевесов повратак у сијенци ''рабоне'' Каљерија!

Бока је на својој 'Бомбоњери' савладала Килмес 2:1 (1:0), па је на тај начин задржала бод предности у односу на Сан Лоренцо, а три од вечитог ривала Ривер Плејта.

Домаћи су стигли до предности у 27. минуту, да би се тим резултатом отишло на одмор. После само осам минута игре у наставку Каљери је 'рабоном' изазвао делиријум на стадиону за 2:0.

Сјајну контру повукла је Бока, лопта је стигла до Каљерија на десном боку, а он је покушао да проигра усамљеног Карлитоса на другој стативи. Међутим, његов покушај пâса је изблокиран, па му се лопта вратла.

Одлучио је да се не намешта, већ покуша 'контра' ногом да савлада голмана гостију, а ми смо добили кандидата за најлепши погодак године.

Феноменалан наступ пружио је и искусни Фернандо Кавенаги, у убедљивој победи Ривера на гостовању Атлетико Рафаели – 5:1 (2:1).

Бивши нападач Бордо постиг је прва четири гола за своју екипу, иако после првих 45 минута игре није деловало да ће гости тако убедљиво тријумфовати, јер је Барбоса у последњим тренуцима смањио на 2:1.

Ипак, искусни нападач ништа није препустио случају, да би у 85. минуту уписао и асистенцију, када је Гонсало Родригес поставио коначних 5:1. Друштво у нападу Кавенгију правио је, још један повратник, Хавијер Педро Савиола.

С друге стране, Сан Лоренцо је на отврању кола био такође убедљив против Арсенал Сарандија – 3:0 (2:0).

Бока је прва на табели са 37 бодова, Лоренцо други са 36, док Ривер има три мање од лидера.

Коментари / 0

Оставите коментар