Американци у Рио шаљу најјачи кошаркашки тим свих времена!

Реално, на сваком такмичењу, било то Светско првенство или Олимпијске игре, Американци су главни фаворити, али њихов шири списак за пут за Рио изгледа толико јако да више нису ни кандидати за злато, јер би већ могло да им се уручи. Лудило, нестварно, "дрим тим"... Сви ови термини су више него прикладни за екипу који ће се појавити на прозивци селектора Мајка Кжижевског.

Кошарка 18.07.2015 | 17:00
Американци у Рио шаљу најјачи кошаркашки тим свих времена!

Без много муке, Сједињене Америчке Државе су освојиле Светско првенство. Тада су били прилично јаки, али све оне звезде које се нису одазвале у Шпанији, сада су на располагању и жељно чекају да донесу својој земљи још једну медаљу са Олимпијских игара.

Није тајна да Американци не маре много за првенство света, да им је одличје на смотрама попут Рија много вредније, тако да ће сада свим силама покушати да демонстрирају највећу силу која је виђена на паркетима од постанка кошарке до данас.

Свака звезда која вам падне на памет, ту је. Тројац Кливленда Леброн, Ирвинг и Лав? Ту. Шампиони из Голден Стејта Кари, Томпсон, Ли? Ту, такође. Ентони, Харден, Хауард, Вол, Вестбрук, Дурант? Ма, ту, не мора ни да се пита. Сви желе медаљу на Олимпијским играма, али видеће се ко ће бити на скраћеном списку, јер нема места за све, иако би апсолутно сваки играч из овог тима имао место у било којој другој репрезентацији, био можда и носилац игре.

Ово је монструозни састав који ће окупити Кжижевски: Ламаркус Олдриџ, Кармело Ентони, Бредли Бил, Тајсон Чендлер, Демаркус Казинс, Стеф Кари, Ентони Дејвис, Демар Дерозан, Андре Драмонд, Кевин Дурант, Кенет Фарид, Руди Геј, Блејк Грифин, Џејмс Харден, Гордон Хејвард, Двајт Хауард, Андре Игудала, Кајри Ирвинг, Леброн Џејмс, Кајл Корвер, Дејвид Ли, Кавај Ленард, Демијан Лилард, Кевин Лав, Пол Милсап, Чендлер Парсонс, Крис Пол, Мејсон Пламли, Дерик Роуз, Клеј Томпсон, Џон Вол, Расел Вестбрук, Дерон Вилијамс и Пол Џорџ.

Као што би човек са рекламе рекао: "Али то није све", тако је и нама нагласио селектор САД који је, сазнаје "ЕСПН", на проширени списак одлучио да позове Џимија Батлера, Мајка Конлија, Виктора Оладипоа, Томијаса Хариса, Треја Бурка и момке са прстеном Дрејмонда Грина и Харисона Барнса.

"Ол стар" у једном тиму, нема шта, а амерички медији остављају простора да би ту могли, у широј конкуренцији да се нађу и искусни Двејд Вејд, Крис Бош и Кобе Брајант.

Боље да се не коментарише ништа, али ето, може се рећи да би овај састав могао да представља свет уколико би било живота на некој другој планети, јер од овога тешко да постоји боље.

Можда, нека нова верзија ванземаљаца из "Свемирске кошарке", али ово је заиста нереално.

Па, ето, подсетићемо се како ванземаљци играју кошарку, надамо се да неће баш тако бити:

Коментари / 0

Оставите коментар