Информације о сестрама након 40 година

Двадесет петог марта 1975. сестре Кетрин и Шила Лајон из Мерлиенда отишле су у шопинг центар “Витон плаза” да погледају ускршњу изложбу и купе парче пице, после чега им се губи сваки траг, а важни нови детаљи о нерешеном случају објављени су јуче на конференцији за штампу.

Свијет 16.07.2015 | 21:56
Информације о сестрама након 40 година

Сестре Кетрин (10) и Шила (12) требало је да се врате до четири после подне, али пошто их није било, мајка је позвала полицију и организована је велика потрага. Током четрдесет година полиција је прикупила више од 2.000 индиција, али ниједна није потврђена.

Полиција је јуче изнела најновија сазнања о отмици девојчица и означила 58-годишњег осуђиваног сексуалног преступника Лојда Лија Велча као једног од саучесника у њиховом нестанку.

Полиција је именовала Лојда Лија Велча и његовог стрица Ричарда Алена Велча као главне осумњичене.

Велч, који је још прошле године сумњичен за отмицу девојчица коначно је 10. јула ове године званично и оптужен, а суочава се са оптужбама за убиство првог степена.

Велч је био осуђиван због сексуалног злостављања девојчица у Јужној Калифорнији, Делаверу и Вирџинији и био је у “Витон плаза” тржном центру истог дана када и сестре Лајон.

Полицији је рекао да је заједно с њима изашао из тржног центра и да је касније видео стрица како сексуално узнемирава девојчице. После тога их наводно више никада није видео.

Наговештај који је можда највише обећавао потекао је од сведока који је рекао да је видео две девојчице које личе на жртве, везане у аутомобилу типа караван.

У току је истрага велике пороте, а полиција трага за телима.

Извор: ЦНН/Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дада

16.07.2015 23:56

Ко уби Вукелица...

ОДГОВОРИТЕ