Сервис за раскидање

Мушкарци којима тешко падају раскиди и не могу да поднесу женске сузе могу се обрате онлајн сервису "Жао ми је, готово је" који ће за њих обавити "прљав" посао

Занимљивости 14.07.2015 | 13:08
Сервис за раскидање

Мушкарци којима тешко падају раскиди и не могу да поднесу женске сузе, питања и оптужбе, не морају више да смишљају начине како да то ураде што безболније. Довољно је да се обрате онлајн сервису "Жао ми је, готово је" који ће за њих обавити "прљав" посао. Сервис пружа услуге СМС порука, мејлова, телефонских позива, писама, па чак и слања опроштајног цвећа и поклон корпе у којој су вино, марамице и чоколада. Цена је од пет до 90 долара у зависности од пакета који корисник изабере.

Најјефтиније су типске поруке попут "Сувише смо различити", "Није до тебе, ја сам крив", "Надам се да ћеш бити добро", "И даље можемо бити пријатељи". За 12 долара службеник компаније ће позвати бившу и пренети јој лошу вест. Како кажу оснивачи, сервис је намењен стидљивим и интровертним особама којима раскид тешко пада и не могу да поднесу драматичне ситуације. Социолози су, с друге стране, ужаснути, јер у оваквом начину раскидања виде још једну потврду отуђења и неспремности да се суочимо са сопственим одлукама, ма колико да су непријатне.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар