Швајнијево писмо: Тешка одлука!

Бастијан Швајнштајгер опростио се од навијача минхенског Бајерна и поручио да није лако донео одлуку да пређе у Манчестер Јунајтед.

Фудбал 14.07.2015 | 08:00
Швајнијево писмо: Тешка одлука!

Швајнштајгер је за први тим Бајерна дебитовао 2002. године и за Баварце забележио 500 наступа и 67 пута се уписао у листу стрелаца.

"После 17 невероватних година у Бајерну, и 15 националних трофеја, одлучио сам се за нови корак у каријери. Имао сам срећу да играм у невероватном тиму и пред сјајним навијачима. Ово је била веома тешка одлука, јер је Бајерн важан део мог живота. Мој нови тим је Манчестер Јунајтед, надам се да разумете моју одлуку. Нико не може да нам одузме невероватне године, које смо провели заједно", написао је Немац на друштвеним мрежама.

На његовом доласку инсистирао је менаџер Јунајтеда Луј Ван Гал, који га је својевремено тренирао у Бајерну. Занимљиво је да ће Швајнштајгер постати први Немац у дресу тима са Олд Трафорда.

Он је за Немачку на 111 утакмица постигао 23 гола и био део тима "панцера", који је прошле године освојио Мундијал у Бразилу.

Коментари / 0

Оставите коментар