Звезда уз звиждуке изгубила и од Мордовије у ''генералци''!

Фудбалери Црвене звезде поражени су од Мордовије са 2:1 у последњем припремном мечу пред почетак нове сезоне у Јелен Суперлиги.

Фудбал 13.07.2015 | 11:40
Звезда уз звиждуке изгубила и од Мордовије у ''генералци''!

Након пораза у двомечу од Каирата у квалификацијама за Лигу Европе (2:0, 2:1), црвено-бели су дочекали Мордовију на стадиону "Рајко Митић", у последњој утакмици на којој је тренер Миодраг Божовић могао да тестира играче и новајлије пред гостовање ОФК Београду (недеља, 17.00).

Повео је тим из Љутице Богдана против Руса голом Гаврића на почетку утакмице, Лутсенко је пред одлазак на одмор изједначио, да би преокрет Мордовији донео Лутсенко.

У међувремену, навијачи са западне трибине су звиждуцима испратили улазак Џошуе Паркера у игру, а добар утисак оставио је талентовани голман Манојловић, члан новозеландске генерације шампиона света, који је одбранио пенал Ле Талеку.

После тога су и црвено-бели из слободног ударца имали шансу да изједначе, али је новајлија Ибањез погодио стативу, а екипа је опет оставила утисак о недостатку кондиције.

Црвена звезда - Мордовија 1:2 (1:1)
(Гаврић 4 - Сисуев 42, Лутсенко 60)

Црвена звезда: Манојловић, Павићевић, Петковић, Јовановић, Ибањез, Грујић, Ковачевић, Аврамовски, Ристић, Гаврић, Виеира Резерве: Вићић, Стојковић, Јовић, Јововић, Ахчин, Цветковић, Мијаиловић, Паркер, Стојановић, Рендулић

Мордовија: Чебану, Риков, Накушев, Гапон, Дудије, Ле Талек, Доналд, Власов, Сисуев, Иванов, Лутсенко Резерве: Шитан, Кобакизе, Бобер, Микамецин, Шебанов, Самадин, Шипицин, Ломић, Перендија, Стевановић, Игнтавиш

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛМ

13.07.2015 09:55

НЕ бламирајте се висе,прогласите банкрот и лагано поново од треце ,цетврте лиге крените.Само тако се мозете извуци,а не са лоповом Терзицем,који је досао да јос висе покраде ЗВЕЗДУ.

ОДГОВОРИТЕ