Босић: Вријеме је за другачији патриотизам

У Приједору је обиљежена крсна слава СДС-а Петровдан и двадесет пет година постојања Српске демократске странке.

Република Српска 12.07.2015 | 15:34
Босић: Вријеме је за другачији патриотизам

Младен Босић предсједник СДС-а подсјетио је на значај ове странке у стварању Републике Српске, али нагласио да се мора ићи у будућност стварањем повољног амбијента за живот у Српској што сада није случај.

Вријеме је за другачији патриотизам од оног који смо морали да испољавамо у вријеме стварања Републике Српске на челу са СДС-ом рекао је на крсној слави СДС-а у Приједору Младен Босић предсједник ове странке.

Вријеме је да се патриотизам у Српској покаже кроз развој Републике, нова радна мјеста, а да сви они који у БиХ и Српској доливају уље на ватру и воде политику конфликта престану са тим за добро свих у БиХ, каже Босић.

Централна манифестација обиљежавања крсне славе СДС-а Петровдан уједно је и обиљежавање 25 година постојања ове странке.

Гости на слави СДС-а били су и чланови и лидери других странака, чланица Савеза за промјене.

Крсна слава СДС-а у Приједору обиљежена је и полагањем вијенаца на споменик палим борцима и споменик Јовану Рашковићу.

БН ТВ

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

АФЕРА

12.07.2015 13:49

АФЕРА АГРЕГАТ И ОСТАЛЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ ДРМАЈУ НЕВЕСИЊЕ.САВЈЕТНИК КОЈИ ЈЕ ОПЉАЦКАО ОПСТИНУ И НА СВЕ НАЦИНЕ РУСИО БОСИЦА У САРАДЊИ СА ДЕЗЕРТЕРИМА И ТАЈКУНИМА,ЈЕ ГЛАВНА ТЕМА У ГРАДУ.БИВСИ НАЦЕЛНИК ЈЕ СВЕ УЦИНИО ДА ПОБУЦА СТРАНКУ И УНИСТИ АКТУЕЛНО РУКОВОДСТВО РАЗНИМ ЛАЗИМА,КРАДАМА САРАДЊОМ СА РЕЗИМОМ.ПОДМЕТАЊИМА ИВАНИЦУ И ТАДИЦУ У КАМПАЊИ.АЛИ СВЕ ИСПЛИВАЛО НА ПОВРСИНУ И ОТКРИЛО СЕ.МИСЛИО ЈЕ ДА СЕ ТАКО ДОДВОРИ РЕЗИМУ И ДА НЕ ОДГОВАРА ЗА ПЉАЦКУ.УНИСТИО И ОСРАМОТИО СТРАНКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

12.07.2015 14:04

Сретна Слава јединој срБској и патриотској странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

12.07.2015 19:24

Досла она старудија из новог Додиковог СДС-а у апотеку.Питају имате ли "африцку сљиву".Казе радница имамо.Мозете ли нам дати по једно паковање али да их исецете на цетвртину.Казе она могу али то неце бас да дјелује за "оно"....ма нама и не треба за "оно"вец само мало да дјелује да не пикимо у покуцњаце.....

Name

Ацо

12.07.2015 20:15

Трајаце јос мјесец дана док сви не предјете у нови стари СДС.

Name

подрска

12.07.2015 14:10

Срецна слава. Браво за Босица увјек паметно,одмјерено,искрено,политицар прави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

12.07.2015 15:20

Е мој Босићу,слажем се са тобом.Доста је било србовања али се бојим да је мало касно.Празна непуца. Касе су али СВЕ празне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

12.07.2015 15:36

ПАТРИОТЕ су људи који не мисле својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патрјота

12.07.2015 15:40

Сретна крсна слава и дуго година у здрављу и весељу да сви доцекамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

12.07.2015 15:49

Сретна слава свим сдесовцима и оним домаћинима који данас славе Петровдан. Напријед СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре логика

12.07.2015 15:52

Патриота је особа која воли своју земљу, а ти си изгледа недефинисано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мехо

12.07.2015 17:32

Све више вјерујем да само идиоти попут Босњака, Срба и Хрвата могу покварити љепоту зивљења. Лијепе су ово намјере Босићу, али нам не ваља нарав. Никоме од нас! Само вјешти и искусни политицари могу имати успјеха у оваквој дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

о цему ти

12.07.2015 18:42

Бас нам је потребан патриотизам који се испољавао на поцетку стварања Републике Српске. Ако нисте примјетили,јуце су Турци покусали да линцују премијера Вуцица.Напредак наравно,али не по цијену стапања у унитарну БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

12.07.2015 18:48

Људи надјох пред куцом плакате у вези овога сто се у Невесињу прица.Страсне ствари.Сви казу да је то истина и цуде се људи сто се сви праве кода се ниста није десило.Мало је то мјесто и све се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

всс

12.07.2015 18:53

Вријеме је за рат против бандита који су нас потпуно развалили. Мора им све бити одузето и онда кренути из почетка. Ко је у стању да створи нову вриједност има право и да заради. Ови багрови немају никакво право на богатство које посједују. Они су у стању само пљачкати. Дакле, Младене очисти странку а надати се да ће се јавити још позитивно орјентисаних људи у другим странкама и да једном у демократском окружењу почистимо ову септичку јаму и успоставимо ред и поредак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

12.07.2015 20:44

СДС-један једини! Све остале странке су тамо неке друге,треће,савези,независни,....итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

13.07.2015 12:29

ТВ без тона док не прође дневник, само се још тако могу гледати онако уз кавицу као нијеми филм. И једна слика ми привуче пажњу, много старијих људи на једном мјесту, помислих ево су се сјетили да отворе негдје старачки дом да помогну пензионере. Кад гле чуда није старачки дом, него стара - нова странка, изворна сдс. Уз сво поштовање старих људи, АЛИ људи зар не мислите да сте "довољно од себе дали" ајде мало одморите и уживајте у старачим данима а пустите мало младе људе, интелекталце да дођу на сцену. Ајде млади, паметни, школовани, оштроумни изађите и докажите да Српска може боље. Вријеме је за неке нове ликове, часне одмјерене, паметне и одважне да поведу овај народ ка бољој будућности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

14.07.2015 10:43

Прво треба бити родољуб! Сто знаци да волис свој србски род и да га дусом својом љубис а оцима милујес и постујес то јесте за њега се борис, Патриота је хладна тудјинстина коју је теско прецизно дефинисати али се подразумева логицан закљуцак знацења те и такве реци...

ОДГОВОРИТЕ