Миха већ завео ''диктатуру'' у Милану!

Играчи ме већ слушају, Мексесу сам рекао да се уозбиљи! Фудбалери Милана по први пут су наступили са Синишом Михајловићем као новим тренером и са 5:1 славили над нижеразредним Алћонеом, а нови шеф стручног штаба славног клуба изразио је задовољство дисциплином која влада.

Фудбал 13.07.2015 | 20:20
Миха већ завео ''диктатуру'' у Милану!

"Иза нас је недеља тешких тренинга, свиђа ми се дух екипе и жеља да се у Миланелу све спроведе у дело. Имамо много тога да унапредимо, али и много времена за то. Ми смо Милан и хоћемо да је лопта у нашем поседу. Постоји простор на терену где су ствари једноставне, на другим морамо тек да покажемо таленат", рекао је Михајловић после голеаде, уз осврт на играчки кадар.

"Играчи ме слушају и све раде према плану. Играчки кадар? Све зависи од угла гледања, хоћу да имам 25 играча на располагању, прелазни рок дуго траје. Ромањоли? Не говорим о момцима које не тренирам. Имао сам задовољство да радим са њим, члан је другог клуба тренутно. Н ије истина да нисам желео Мексеса, заправо сам разговарао са њим и објаснио му каква је ситуација преко телефона. Мораће да промени понашање, то му је јасно. Игра је велики играч, сјајан је у сваком клубу, видећемо. Не знам где ће отићи ако напусти Париз. Други брину о трансферима, тек ћете видети Михајловићев Милан. Бићемо спремни за почетак сезоне", поручио је бивши селектор Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар