Разочарани смо ометањем достојанства

Амбасада Сједињених Америчких Држава у БиХ осудила је напад на премијера Србије Александра Вучића казавши да су многу ожалошћени били згрожени насиљем.

Босна и Херцеговина 11.07.2015 | 20:17
Разочарани смо ометањем достојанства

"Као што је рекао бивши предсједник Клинтон у свом обраћању поводом двадесете годишњице злочина у Сребреници, била је потребна храброст премијера Вучића да присуствује комеморацији".

"Амбасада САД-а у Сарајеву осуђује напад који је услиједио на премијера Вучића".

"Многи ожалошћени су били згрожени насиљем и разочарани што је дошло до ометања достојанственог обиљежавања комеморације. Амбасада САД у Сарајеву дијели овај став и још једном позива да фокус буде на жртвама злочина у Сребреници њиховим породицама", стоји у саопштењу из Амабасаде САД-а у БиХ.

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

поглед са стране

11.07.2015 18:55

Све се то знало унапријед. Врхунска режија и представа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

11.07.2015 18:56

..."Многи ожалошћени су били згрожени насиљем и разочарани што је дошло до ометања достојанственог обиљежавања комеморације". Примјетио сам на снимцима да су многи "озалосцени" уцесници вербалног и физицког напада (псовке и погрдне ријеци средовјецних уцесника скупа, затим бацање разних предмета на делегацију Србије).Невјероватна колицина мрзње у тим људима. У сваком слуцају је то недвосмислен атак на Србе,Србију, Републику Српску и политику мира за коју је српски народ опредијељен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМА НЕКА..........

11.07.2015 19:21

95 КЛИНТОН-АЛИЈА , 2015 КЛИНТОН-БАКИР

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

11.07.2015 23:15

Нормално да је Клинтон љут...све је лијепо замислио и направио са Алијом...сада да му неко у 20.епизоди све поквари

Name

Ух

11.07.2015 21:26

Ал су се американци претргли са коментаром. Да су ово срби урадити три би листа коментара исписали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.07.2015 21:45

Поготово америма је зао сто га не убисе они који су све организовали сад су као разоцарани,мени није јасно ста је полиција радила у таквим ситуацијама се употребљава сила и дуге цијеви а не да се бјези по сумарцима са гостима

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

11.07.2015 21:53

Ала пију крв становницима Босне и Херцеговине ево већ више од 20 година. При том су све предиспозиције за живот у тој биХ уништене. Само напријед народе, као што рече бакир пред задње изборе, "У слози је снага"... или додик, "за српску" или дрган, шта оно рече драган, ах тога се сјећају хрвати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

11.07.2015 23:29

Који озалосцени ??? Оно су све будуце убице, то им се види по поклицима, па ни вукови им нису равни....Јад И цемер који је добро наплатио кости својих погинулих!!! Цаст породицама невино убијених цивила !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.07.2015 04:45

Никада нисам вјеровао да је жртвама до бијеса нити ожалошћени могу имати енергије за толику количину излива мржње. Најмање је њима до нових сукоба. Знам како су се понашли ожалошћени у мом селу послије 20 година масакра 1941. године. Истини за вољу неупоредиво мањег обима али према изјавама и једних других убједиво са више нечовјештва показало када почињен тај злочин 1941. гдје нико од убијених никада није могао носити никакво оружје. Још је више нечовјештва у томе што је политика дозволила да се о томе ћути. Према томе доказано је да људи преко жртава злочина како их год зовемо остварују политичке циљеве. Они који говоре само о жртвама једне стране негирају да се десио рат. Може о томе говорити шта год ко хоће али таква пропагандна машинерија је толико скупа да оставља велики број гладних уста живих људи. Тиме се пате и живи и мртви. Чињеница да су лобисти плаћени од једне стране у рату да негирају рат. Они воде рат и кад нема оружаних сукоба између раније зараћених страна о којима они говоре. Ван памети и здравог разуме је вјеровати да они жале страдале. Ти људи све раде за свој материјални интерес или политичке циљеве. Оћигледно да таквим људима требају жртве рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко

12.07.2015 07:01

Јадни народи на овим просторима. Само мало интелигенције је потребно да се схвати да је злоцин у Сребреници био изрежиран у неком центру моћи. Предње питврдјује чињеница да је војна алијанса могла то спречити али није хтјела, већ је суспендовала интервенцију ради заштите исте баш некоико дана прије. Па зар вам то не говори све. Нажалост десио се злочин а Срби су насели на манипулацију и не спречише убачене појединце ангажоване од центара моћи из вана да начине масакр. То потврдјује и чињеница да је Алија Изетбеговић знао за овај сценарио и сагласио се са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цаст

12.07.2015 08:01

Ја гарантујем да ово нису ни урадили обицни људи који су досли са намјером да одају постовање зртвама и породице које су изгубили своје, јер озалосценом цовјеку није до глупости а ови који наводно осудјују сада напад су најприје и организовали ову сцену јер они су уцествовали и 92. у овоме, број 1 Клинтон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметнији

12.07.2015 10:22

Ја позивам да "фокус" , Бошњацима и Србима , буде мир , а не рат !

ОДГОВОРИТЕ
Name

клинтон

12.07.2015 10:29

Од данас СИПА ме чува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

w

12.07.2015 11:10

Нисам цуо да је Лукац поднио оставку, јесам ли ја мозда требао да га цувам тамо!? Па могли су га каменом убити, а да не прицам да је неко имао пистољ, каква је то полиција и министар!

ОДГОВОРИТЕ