Швајни ипак иде у Јунајтед?!

Немачки фудбалер Бастијан Швајштајгер напустиће Бајерн и прећи у Манчестер Јунајтед пошто је прихватио понуду ‘Црвених ђавола’, преноси “Билд”.

Фудбал 11.07.2015 | 12:00
Швајни ипак иде у Јунајтед?!

Швајнштајгер је претходних недеља повезиван са Јунајтедом пошто наводно није у плановима тренера Бавараца Пепа Гвардиоле за наредну сезону.

Менаџер Јунајтеда Луј ван Гал није крио своју жељу да немачког репрезентативца доведе на “Олд Трафорд”, а Швајнштајгер ће сигурно бити велико појачање тиму који жели да се бори за титулу у новој сезони.

“Билд” преноси да је Швајнштајгер донео одлуку да пређе у Јунајтед, а да су и два клуба постигла договор. ‘Црвени ђаволи’ ће трансфер немачког фудбалера платити 14 милиона фунти, а Швајнштајгер ће добити трогодишњи уговор вредан седам милиона фунти по сезони.

Швајнштајгер је од своје 14. године био у минхенском клубу, а за сениорски тим је дебитовао 2002. године и до сада одиграо око 350 утакмица. Са Баварцима је освојио осам титула у Бундеслиги, једну у Лиги шампиона и седам трофеја у Купу Немачке, а са репрезентацијом је прошле године освојио Светско првенство у Бразилу.

Коментари / 0

Оставите коментар