Стаховски: Нема гејева међу Топ 100 на АТП-у!

Украјински тенисер Сергеј Стаховски тврди да међу најбољих 100 тенисера на АТП листи нема хомосексуалаца.

Тенис 11.07.2015 | 20:20
Стаховски: Нема гејева међу Топ 100 на АТП-у!

Стаховски је уверен да нема геј тенисера иако је било доста гласина о појединим играчима, чак и оним најбољим.

"На АТП туру је нормална атмосфера, ако нешто и постоји, знали бисмо за то јер је ово веома затворен круг. Раније се причало о Гаскеу, Надалу, чак и Федереру. Не могу да тврдим за цео Тур и нове играче, али у првих 100 сигурно нема гејева", рекао је Украјинац.

Новинар који је с њим разговарао на ову тему му је истакао да Мартина Навратилова тврди другачије.

"Она може да прича о женској свлачионици. Она нема појма шта је мушки тенис, нема везе с тим. На WТА туру, скоро свака друга играчица је геј. Можете ли то замислити, половина њих! Сигурно нећу послати кћерку да игра тенис", јасан је Стаховски.

Новинар га је питао како би реаговао када би му она (Таиса) за 25 година рекла да ће се утади за тенисера.

"Пуцао бих! Када ми се родила кћерка схватио сам да ми је потребан пиштољ. Озбиљно, увек ћу поштовати избор своје кћерке. Мислим да доста тога зависи од родитеља. Љубав може бити окрутна, али немам намеру да се свађам са кћерком јер се заљубила у некога. Само погледам свог таста и видим колико му је било тешко да пути своје две кћерке, разумем да ће се то догодити и мени", рекао је Украјинац.

Стаховски је открио и да Ненад Зимоњић и Данијел Нестор скоро нису ни комуницирали ван терена док су били најбољи дубл света, те истакао да му је циљ ове сезоне пласман међу 30 најбољих на свету.

Коментари / 0

Оставите коментар