Толе расписује ванредне изборе!

Председник ФСС Томислав Караџић у среду би требало да распише ванредне изборе на свим нивоима. Нови председник српске куће фудбала почетком 2016.

Фудбал 10.07.2015 | 23:20
Толе расписује ванредне изборе!

Ванредна скупштина Фудбалског савеза Србије биће одржана у среду у Старој Пазови и на њој ће бити донесена одлука о расписивању ванредних избора на свим нивоима, пишу "Вечерње новости".

Сви регионални савези бираће нова руководства, а истовремено биће биран и нови председник ФСС. И сам Томислав Караџић недавно је ставио свој мандат на "талон", па се очекује да за неколико дана и званично почне изборна процедура.

Славиша Кокеза, који је пре два дана изабран за потпредседника ФСС, такође је најавио ванредне изборе. Он је истакао да председник Томислав Караџић још нема противкандидата, али да ће се он сигурно појавити у скорије време.

Кокеза је објаснио да ће изборна процедура трајати неколико месеци у свим регионима и мањим савезима, да је жеља свих да све протекне у демократском духу и да се коначно изјасне они који су за Караџића, а који против њега.

Фудбалска Србија после старта у среду креће наредних месеци у изборну трку, а очекује се да би нови председник и остали функционери требало да буду устоличени почетком 2016. године.

Коментари / 0

Оставите коментар