Ове легенде су трагично изгубиле најмилије

Ниједан пад у каријери нити животни неуспех не може се мерити са губицима које су ови људи преживели. Кажу да је највећи усуд када изгубиш дете, а њима се баш то десило.

Занимљивости 10.07.2015 | 10:32
Ове легенде су трагично изгубиле најмилије

Легенда домаће кинематографије Љубиша Самарџић, који се током богате каријере борио са бројним глумачким и редитељским искушењима, најтежи животни ударац доживео је када је остао без сина Драгана, који је преминуо у 34. години од леукемије.

-Када је Гага одлазио, мислио сам да нећу издржати и да ће ми ускоро доћи крај, али ме је супруга Мира тргнула и натерала да радим, јер је знала да ћу у томе наћи смисао опстанка. Ми имамо несебичан однос и у послу и у животу, што је реткост за данашње бракове. Заједно смо јачи, успешно одолевамо преким погледима- изјавио је једном приликом Љубиша Самарџић.

НЕПОЗНАТ УЗРОК СМРТИ ЋЕРКЕ ЕВЕ РАС

Ева Рас претрпела је трагедију када је њена ћерка Круна преминула у Паризу у 24. години.

- Моја ћерка Круна умрла је у својој 24. години у Паризу 1993. године. Била је тамо на студијама. Причало се свашта о узроцима њене смрти, али ништа нисам хтела да демантујем. Оно што нико не може да порекне јесте да је Круна Рас била најмлађа српска списатељица која је од седме до дванаесте године објавила три књижевна ремек-дела - говорила је Ева о својој ћерки.

СИН ПЕЂЕ МИЈАТОВИЋА ПРЕМИНУО У ВАЛЕНСИЈИ

Син прослављеног фудбалера, Предрага Пеђе Мијатовића и дизајнерке ентеријера, Елене Карић, Андреја, преминуо је у Валенсији 2009. године у 14. години. Он је од рођења боловао од целебралне парализе. Сахрањен је у том шпанском граду, а о њему су до смрти бринули Рафаел Сервера и његова супруга Марује.

ЋЕРКА ПИРСА БРОСНАНА ПРЕМИНУЛА ОД РАКА

Шарлот, усвојена ћерка глумца Пирса Броснана, преминула је од рака јајника у 43. години. Након дугогодишње борбе, умрла је од исте болести као и њена мајка Касандра пре 22 године. Када се Касандра удала за Броснана 1980. године, Шарлот је имала девет година. У раним тридесетим годинама Шарлот се борила са зависношћу од дроге и депресијом.

-Моја драга ћерка Шарлот Емили преминула је 28. јуна и отишла у вечити живот. Била је окружена супругом Алексом, децом Изабелом (15) и Лукасом (8) и браћом Кристофером и Шоном. Шарлот се борила са болешћу достојанствено и хумано, храбро и поносно. Наша срца су пуна туге због губитка дивне драге девојчице. Молимо се за њу и за то да лек за ову болест буде ускоро пронађен. Захваљујемо свима на изјавама саучешћа- написао је тада Броснан.

СИЛВЕСТЕР СТАЛОНЕ ИЗГУБИО СИНА

Сејџ Сталоне, син холивудског глумца Силвестера Сталонеа, преминуо је 2012. године у августу у 36. години. Како су показали резултати обдукције, Сејџ је умро због болести срчаних артерија. Његовој прераној смрти допринело је пушење, које изазива повишен крвни притисак и ствара угрушке у крви. Спекулисало се да је млади глумац и редитељ преминуо услед прекомерне дозе, али налази обдукције су показали да је умро природном смрћу.

ТРАВОЛТИН СИН СТРАДАО ОД БОЛЕСТИ СРЦА

Џет, шеснаестогодишњи син глумца Џона Траволте и његове супруге Кели Престон, преминуо је 2009. године, док је породица била на одмору на Бахамима. Џет је доживео напад, а породица га је пронашла у кади. Он је боловао од Кавасаки синдрома, ретког стања које може довести до обољења срца. Кавасаки болест најћешће се јавља код деце.

24 сата

Коментари / 0

Оставите коментар