Тешко повријеђен бициклиста у Бијељини

Данас је у 17.45х у улици Мученика Романових, поред манастира Свете Петке, у Бијељини дошло до саобраћајне незгоде са тешким тјелесним повредама, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

Република Српска 09.07.2015 | 21:50
Тешко повријеђен бициклиста у Бијељини

До незгоде је дошло када је путничко моторно возило марке "ауди" којим је управљало лице са иницијалима Д.С.Б. старо 43 године из Бијељине остварило контакт са бициклистом чији су иницијали Н.Ђ. стар 67 година из Бијељине који је задобио тјелесне повреде.

Због тежине повреда исти је пребачен за Београд и налази се у животној опасности.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ТТН

09.07.2015 19:58

ЈАДНИ ЉУДИ, АЛИ МОРАМ РЕЋИ ДА СЕ БРОЈ САОБРАЋАЈНИХ НЕСРЕЋА НАГЛО ПОВЕЋАО ПОСЛЕ ОВЕ НОВЕ РЕФОРМЕ ПОЛИЦИЈЕ, ПО ПОДАЦИМА АГЕНЦИЈЕ ЗА САОБРАЋАЈ У КОЈОЈ РАДЕ ЉУДИ КОЈИ О САОБРАЋАЈУ НЕМАЈУ ПОЈМА, ЧАК ВИШЕ ОД ДУПЛО САМО У ПРВИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ ОВЕ ГОДИНЕ, ШТА ЋЕ БИТИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ, МОГУ САМО ЗАМИСЛИТИ, НЕКО ЗА ТО МОРА ОДГОВАРАТИ, ОВАКВО СТАЊЕ НАС СТАВЉА НА ПРВО МЕСТО У ЕВРОПИ, КАКВА ЈЕ ДА ЈЕ, ДОК ЈЕ ВИШЕ ПОЛИЦИЈА БИЛА НА ПУТЕВИМА, БИЛО ЈЕ ПУНО МАЊЕ НЕСРЕЋА

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

10.07.2015 06:56

И док је полиција радила свој посао а сад гледају кога смију зауставити и узети ПАРЕ

Name

Зука

10.07.2015 07:42

По опкладу да си саобрацајац који сада не мозе да зауставља????

Name

поплава

09.07.2015 20:22

Како ТТН? Па ми смо познати по оној старој изреци,ПРАВИ ЧОВЈЕК НА ПРАВО МЈЕСТО? У нас је све накарадно,т.ј. наопачке.Медицинари-љекари нам креирају политику,зато немамо љекара у мед.установама,ови са купљеним дипломама се постављају, а они одговорно прихватају, сваку функцију, т.ј. руководеће мјесто и зато нема фирме гдје су људи из те струке-руководиоци тих фирми.Што се тиче саобраћаја, ту је општи хаос! Они који нешто знају, ништа се не питају, на улицама градова нема саобраћајних полицајаца него општа полиција користи гужву, марише новац и само гледају иза ћошкова, сакривени хоће ли наићи неко возило да му не ради једно кратко свјетло и ето интервенције?...А на свим извјештајима о раду полиције, све је супер, мање је саобр. несрећа, мања стопа криминалитета, пронађено више украдених аута, итд.итд.У праву сте потпуно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ттн

09.07.2015 21:00

Није полиција ударила бициклисту него цивил. Не мозе полиција бити одговорна за неције греске. А и док је полиција била на путу казњавала је странце. А те гузоње сто возе ауди и газе редом не одговарају јер имају паре а самим тим и познанства сто знаци нусу криви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дразена

09.07.2015 21:34

Јесте ли икад возили иза деде или баке који возе бицикл. Час су на једној страни, час на другој. Не знам само ко их тако старе пусти у саобраћај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за дразена

11.07.2015 06:14

И стара популација има право на мобилитет а ми,возаци,стрпљиви.Не тразити кривце у другима.Богољуб

Name

алапача

11.07.2015 13:14

Деду је ударалила једна бијељинска "дама"(читај уфурана простакуша која доручкује, руча и вечера по фризерским салонима) која је прије пар године ударила трудницу и при том добро полупала свој ауто. Када видите старог човјека на бициклу мора се возити са појачаном пажњом, прилагођеном брзином, а не са мобилним телефоном и штиклама од 15 цм. Госпођа је из богате куће, сувласник је приватног универзитета у кукурузима и ради као секретар бијељинског суда и вјерујем да ће се лако извући. Неки дан се паркирала на сред уске улице код канала док је неког чекала и сви су морали да се муче и да је обилазе док је кулирала.Она има став да јој се тако може. Не дао Бог никоме то кроз шта сад пролази.Жао ми јадног човјека који је ударен у својој траци у којој је возио бицикл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томас

14.07.2015 07:46

Значи, ради се о секретарици суда! То је особа у БН позната по бахатом понашању и по томе што има обичај да пријети људима да би ако не пазе могла да их негдје покупи својим аутом!