Маркињос се јавио Партизану и рекао - Не долазим!

Црно-бели изгубили још једну битку у актуелном прелазном року...

Фудбал 10.07.2015 | 14:20
Маркињос се јавио Партизану и рекао - Не долазим!

У Хумској 1 су очекивали да се око њега врти игра, на крају је испало да је Габријел Маркос до Насцименто месец дана „вртео“ управу Партизана око малог прста. После дугог премишљања, обрта, тражења и наводног добијања банковних гаранција, бразилски везиста саопштио је челницима црно-белих да не долази у Београд.

Тачније, учинили су то представници менаџерске агенције која је власник дела уговора популарног Маркињоса, кога су руководиоци српског првака и тренер Зоран Милинковић означили једном од кључних аквизиција у летњем прелазном року. Мало због тога што клуб са којим је под уговором (Ал Наср из Саудијске Арабије) отеже са одговором, мало због његове жеље да остане у Бразилу, тек тачно месец дана после почетног контакта офанзивни везни је пресекао и одлучио да неће у Европу.

У Партизану су очекивали да Маркињос замени Андрију Живковића на крилној или да растерети неке од играча, попут Стефана Бабовића или Саше Илића, на позицији централног везног, међутим, сад је јасно да од тога нема ништа. Упркос најавама генералног директора Милоша Вазуре да је реч о играчу кога вреди чекати, јасно је да су и Хумској 1 дигли руке од овог ангажмана, али је неизвесно хоће ли до краја прелазног рока тражити фудбалера сличних карактеристика.

Габријел Маркињос је тако постао чак 12. фудбалер који је био на листи Партизанових жеља, а црно-бели нису успели да га доведу. Подсетимо, претходно су пропали покушају да се ангжују Габријел Клео, Гонзало Брандао, Никола Стојиљковић, Зоран Рендулић, Милош Красић, Немања Михајловић, Мирко Иванић, Мијат Гаћиновић, Огњен Гњатић, Бранислав Јовановић, Бранко Јовичић...

Коментари / 0

Оставите коментар