ПСЖ разбија касу, Ди Марија једном ногом на Парку принчева!

Да ли ће вишегодишња жеља Светаца коначно бити испуњена?

Фудбал 10.07.2015 | 14:00
ПСЖ разбија касу, Ди Марија једном ногом на Парку принчева!

Анхела ди Марију дефинитивно не држи место! Овог лета један од најбољих крилних нападача света вероватно ће променити средину, посебно након изузетно лоше сезоне у Манчестер јунајтеду. Немачки медији су, с једне стране, навелико говорили о огромном интересовању Бајерна, али из Француске вреба друга "зверка". То је, наравно, Пари Сен Жермен, који већ четири године јури аргентинског репрезентативца, а од тренутка када је УЕФА Свецима укинула суспензију због кршења правилника финансијског фер-плеја постало је јасно - шампион Француске кренуће у незадржив напад.

А како француски лист Ле Парисијен пише - Ди Марија је већ једном ногом у Паризу. Врх француског финансијског гиганта већ је потврдио жељу да ангажује фудбалера Манчестер јунајтеда, а сада је само питање коју ће цену тражити Ђаволи. Подсетимо, Ди Марија је прошлог лета стигао на Олд Трафорд за 75.000.000 евра, а ПСЖ тренутно нуди 60.000.000 европских новчаница. Од тога би скоро 15.000.000 евра било "покривено" одласком Јоана Кабаја у Кристал Палас, пошто се ускоро очекује потврда.

Како Ле Парисијен тврди - званични састанци би могли да буду готови већ до краја јула, а Ди Марија би доласком на Парк принчева постао један од најплаћенијих играча Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар