Алвес жестоко оплео по Роналду!

Роналдо нема утицај на Реалову игру! Постиже небитне голове, игра за себе и није га брига за тим! „Лео Меси је много бољи играч од Роналда“, рекао је Бразилац.

Фудбал 10.07.2015 | 10:20
Алвес жестоко оплео по Роналду!

Дани Алвес је познат као фудбалер изванредних карактеристика, али и као особа „без длаке на језику“, што би прост народ рекао. Често је умео да пецне противнике, али и да оплете јако, на пример, по управи Барселоне због начина на који се опходи према њему. Међутим, овог пута мета Алвесовог „напада“ није била Барселона, већ Кристијано Роналдо, о којем бразилски десни бек није имао баш лепе речи. Наравно, тематика је била вечита дилема: Меси или Роналдо?

„Лео Меси је много бољи играч од Роналда“, као из топа распалио је Алвес у разговору за бразилске медије, а онда наставио:

„Меси има велики утицај на Барселонину игру, а Роналдо нема никакав на Реалову игру. Он постиже небитне голове и тек понекад уме да заблиста. Меси је зато разноврснији, играчки, голгетерски, али и као асистент. Меси има божански дар, а Роналдо је продукт огромног рада“.

Алвес се ту није зауставио, већ је искритиковао и начин игре који гради португалски мајстор.

„Све што ради – ради искључиво сам и ту нема материјала да се дивиш некој тимској игри. Зато у Барселони се ствари раде другачије – нама је тим све! Мислим да он ни не размишља о ономе што је најбитније - колектив“.

Коментари / 0

Оставите коментар