Да ли је Партизан на добром путу?!

Зоран Милинковић и Саша Илић верују да ће на првој такмичарској утакмици све бити како црно-бели и прижељкују.

Фудбал 10.07.2015 | 00:15
Да ли је Партизан на добром путу?!

Партизан се опростио од Словеније и припрема за нову сезону "четворком" у мрежи Вашаша.

Црно-бели су у последњој провери на Похорју убедљиво савладали борбеног противника, који није презао ни од ћвршћих стартова и жешћих фаулова. Погледајте голове.

После утакмице, тренер црно-белих Зоран Милинковић добро расположен је стао пред камеру СОС канала.

"Добро је било, мислим да смо, упркос мало тежем терену и условима за игру, одиграли добар меч, успели да проверимо оптималан број играча на које рачунамо и мислим да је то, све у свему, било онако како смо и желели", изјавио је шеф првака Србије.

На конкретно питање да ли ће његов тим бити спреман за уторак и старт квалификација за Лигу шампиона, одговорио је са оптимизмом.

"Видећемо још. Има још шест-седам дана до те утакмице, па ћемо видети. Верујемо да ће то тог меча бити све онако како и треба".

Сличну поруку послао је и капитен Саша Илић.

"Добро све ово изгледа, није лоше, с обзиром на то да смо имали тешке тренинге на Похорју. Мислим да ћемо бити спремни за уторак", порука је лидера Парног ваљка.

У кратком разговору, Илић је направио и осврт на урађено у Словенији.

"Изузев повреде Фабрисија, која је теже природе и Балажица, за кога верујем да ће се за пар дана вратити тренинзима, мислим да нисмо имали већих проблема, да смо урадили планирано и да спремни дочекујемо утакмицу против Грузијаца. Тек од уторка почиње борба за бодове, а ове утакмице нам само дају наду да смо на правом путу", додао је он.

Црно-бели броје ситно до 14. јула и утакмице против Диле Гори.

Коментари / 0

Оставите коментар