Порто спрема нови земљотрес!

После Касиљаса и Дрогба! После трансфера шпанског голмана, Змајеви раде и на довођењу Челсијеве легенде.

Фудбал 10.07.2015 | 10:40
Порто спрема нови земљотрес!

Порто је спремио још једну трансфер бомбу! После Икера Касиљаса, на стадион Драгао би могао да слети и Дидије Дрогба!

Отклоњене су све дилеме око доласка Икера Касиљаса. Данас у послеподневним часовима су утаначени сви детаљи трансфера са Реал Мадридом, а вечерас би клубови и званично требало да потврде прелазак Икера из Реала у Порто.

Двоструки првак Европе се неће задржати само на томе и већ је кренуо у реализацију доласка Дидијеа Дрогбе. Он је слободан играч пошто му је истекао уговор са Челсијем, а одбио је понуду Романа Абрамовича и Жозеа Муриња да остане као део стручног штаба. Жели да игра, има неке понуде ван Европе, али позив Порта је најозбиљнија шанса која му се указала.

Змајеви су остали без првог стрелца Џексона Мартинеза и тренер Ђулен Лопетеги је означио Дрогбу као адекватну замену, иако легенда из Обале Слоноваче има пуних 37 година. Сада је на Дрогби да ли ће прихватити понуду португалског великана и постати саиграч са Икером Касиљасом.

"Велики играч, велики професионалац, сјајан карактер и веома амбициозан фудбалер. Мислим да би Порту донео много, поготово на престижу. Знам да се у нашој земљи не гледа благонаклоно на довођење ветерана, али убеђен сам да Дрогба и даље може да игра на всиоком нивоу. Године немају везе са квалитетом који поседује", рекао је бивши Портов ас и некадашњи Дрогбин саиграч у Челсију Маниш.

Коментари / 0

Оставите коментар