Вазура: Звезда нам се мијеша у послове и појачања!

Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да се највећи ривал Црвена звезда меша у планове за довођење играча, али очекује долазак Маркињоса.

Фудбал 08.07.2015 | 20:00
Вазура: Звезда нам се мијеша у послове и појачања!

"Звезди се нисмо мешали апсолутно ни око једног играча. Они нама јесу! Знам и зашто, јер нам верују", преноси Моззартспорт Вазурину изјаву.

Вазура је истакао да су играчи који су дошли током лета добили годишњу плату мању од 150.000 евра, чим је демантовао спекулисање појединих медија да је Бугарин Валериј Божинов добио 400.000 евра за годину дана.

"Уговори су мањи, али су награде за освајање титуле и дупле круне већи, али износ још није утврђен. Важно је да су сви играчи који су нас напустили последњих шест месеци опростили дуг и на тај начин је смањено обештећење", рекао је Вазура за "Вечерње новости".

Што се тиче наставка прелазног рока, Вазура је истакао да Партизан није одустао од довођења Маркињоса, те да су се последњих дана повећале шансе за договор.

"Чак и од стране његовог клуба постоји жеља да се разговара што је позитивна ствар. Мислим да је свима у интересу да дође до сарадње и очекујем то брзо. Уколико он дође прелазни рок је завршен. Нисмо разматрали ниједног другог играча, и ове приче око задњег везног нису истина. Имамо Јевтовића, њега смо довели и то је то", закључио је генерални директор клуба из Хумске.

Он је истакао да су фудбалери добили дуго очекивану плату у уторак, да појединима клуб не дугује ништа, али да постоје "репови од раније", те демантовао писања медија о штрајку запослених у СЦ Земунело.

Коментари / 0

Оставите коментар