Ферер: Ноле је уз раме Федереру и Надалу!

Шпански тенисер Давид Ферер рекао је да је Новак Ђоковић захваљујући сјајним играма заслужио да буде раме уз раме Роџеру Федереру и Рафаелу Надалу.

Тенис 08.07.2015 | 10:00
Ферер: Ноле је уз раме Федереру и Надалу!

Ферер је због повреде лакта морао да се повуче са Вимблдона, а у интервјуу за магазин „Спортинг њуз“ рекао је да осећа привилегију што је међу најбољим тенисерима света и да то није могао ни да сања када је био клинац.

„Сада више уживам у тенису него кад сам био млађи. Схватам да је потребно да еволуирам, пошто се сваке године појављују млади играчи који су веома физички јаки. Знам да сам близу својих граница, али још не размишљам о повлачењу, а пензија ће доћи када више не будем уживао на терену“, истакао је Ферер.

Шпанац се потом осврнуо на то како је бити у сенци Федерера, Надала и Ђоковића све ове године.

„Рафа је најбољи шпански тенисер у историји и један од најбољих тенисера свих времена. Познавати њега је права част, не само као ривала на турнирима, већ и тимског колегу у Дејис купу. Ипак, за мене је најбољи свих времена Роџер Федерер. Он је геније. Новак је у сјајној форми последњих месеци и захваљујући томе је на истом нивоу као Федерер и Надал“, нагласио је Ферер.

Коментари / 0

Оставите коментар