Усред Москве потукли се Стаљин и Лењин

Становници и туристи који су се затекли прошлог месеца на тргу Мањеж у Москви имали су несвакидашњу прилику да виде тучу Јосифа Висарионовича Стаљина и Владимира Илич Лењина.

Свијет 07.07.2015 | 17:00
Усред Москве потукли се Стаљин и Лењин

Наиме, реч је о двојницима ове две истакнуте историјске личности Русије који су се сукобили након жучне свађе када је "Стаљин" насрнуо на "Лењина".

"Лењинов двојник на тргу Мањеж поднео је пријаву полицији, оптужујући колегу, Стаљиновог двојника, да га је три пута кишобраном ударио по леђима", казао је за АФП представник полиције Александер Рибак.

Лењинов двојник, кога је лист Московски комсомолец идентификовао као Игора Горбунова, задобио је повреде меког ткива и морао да затражи медицинску помоћ.

Стаљинов двојник, чије је право име Латиф Валијев, био је љут што Горбунов позира са туристима заједно са другим Стаљиновим двојником, објаснио је Рибак, додавши да су двојица имитатора од тада прекинула сваки контакт.

Интернетом, такође, кружи снимак где су се двојници Лењина и Стаљина тукли са двојицом младића. Погледајте како је то изгледало: