Деспотовић представљен у Каирату!

Српски нападач Ђорђе Деспотовић нови је играч казахстанског Кајрата, ривала Црвене звезде у квалификацијама за Лигу Европе.

Фудбал 07.07.2015 | 17:00
Деспотовић представљен у Каирату!

Деспотовић се у Алмати преселио управо из редова "црвено-белих", у које је стигао прошлог лета, али је постиаго само један гол у Јелен Суперлиги Србије.

У међувремену га је Звезда позајмила управо у Казахстан екипи Жетисуа, за коју је постигао пет голова на 17 мечева. Контакт између црвено-белих и Кајрата у вези са Деспотовићем почео је током гостовања Казахстанаца у Београду прошле седмице.

Кајрат је позајмио Деспотовића до краја године, а носиће дрес са бројем 28. Поред њега, казахстански клуб је представио још два појачања, Токтара Жанглишбаја и Улана Коносбаева.

Дан раније стигло је највеће појачање овог тима за наставак сезоне, стигао је дугогодишњи репрезентативац Украјине, бивши играч Шахтјора и Бајерна Анатолиј Тимошчук.

Звезда гостује у Алматију у четвртак, у реваншу првог кола квалификација за Лигу Европе, где ће покушати да надокнади пораз од 2:0 са свог терена.

Коментари / 0

Оставите коментар