Стаменковић се враћа у Звезду?!

Некадашњи голман Црвене звезде Саша Стаменковић рекао је да не верује да би могао да одбије свој бивши клуб ако га позове, преносе “Вечерње новости”.

Фудбал 07.07.2015 | 08:00
Стаменковић се враћа у Звезду?!

Стаменковић је после четири године напустио азербејџански Нефчи, са којим је освојио по две титуле и два Купа, и тренутно је слободан играч.

Управо због тога су се појавиле информације да би могао да се врати на стадион “Рајко Митић”, посебно у случају да клуб напусти Предраг Рајковић, за којег се интересују бројни клубови.

“Видео сам се са тренером Максимовићем, али нисмо причали на ту тему. Сви знају шта ми Звезда значи и да сам довољно ‘луд’ да дођем на први позив. Не знам како бих могао да одбијем Звезду”, нагласио је Стаменковић за “Вечерње новости”.

Недавно су се појавиле информације да ће Стаменковић појачати Шериф, али до договора на крају није дошло.

“Све је било договорено, али је негде запело. Изабрали су Бугарина и доживели фијаско од Гренланда. Верујем у судбину и знам да сам голмански сазрео за озбиљну екипу у Европи. Понуде постоје, на мени је само да паметно изаберем. Нећу да журим, јер прелазни рок тек почиње”, истакао је Стаменковић.

Стаменковић је истакао да је до растанка са Нефчијем морало да дође, због финансијске кризе, ал ии одлуке клуба да се ослони на сопствене снаге.

“Нудили су ми да останем, али за плату са којом бих могао једва да крпим крај с крајем. Одлука да се форсирају играчи из Азербејџана није лоша, али она има своју цену, видело се то по резултату у Европи. Од странаца остала су само њих двојица који имају уговоре”, рекао је Стаменковић.

Коментари / 0

Оставите коментар