Милутинов одлази из Партизана?!

Центар Партизана Никола Милутинов највероватније ће већ овог лета напустити ‘црно-беле’, а каријеру ће наставити у Панатинаикосу или у НБА лиги.

Кошарка 07.07.2015 | 18:00
Милутинов одлази из Партизана?!

Милутинов је недавно изабран као 26. пик на НБА драфту, а права на њега сада полажу Сан Антонио Спарси.

Млади кошаркаш ових дана борави у Тексасу, где се упознаје са организацијом Спарса, па би наредних дана требало да буде познато да ли ће се већ током предстојеће сезоне заиграти у најјачој лиги на свету.

Уколико се одлучи да одложи Спарсе за барем годину дана, Милутинов има опцију да појача редове Панатинаикоса, које је почетком прошле недеље преузео селектор Србије Александар Ђорђевић.

Спортски директор Партизана Драган Тодорић рекао је да тренутно не може да каже ништа о статус младог центра.

“Не бих могао ништа у овом тренутку да вам кажем, пошто је Никола тренутно у Америци. Кад се врати, имаћемо састанак, па ће се више знати”, рекао је Тодорић за Б92.

Милутинов је у Партизан стигао 2012. године и са клубом из Хумске има уговор до 2017. године. Због тешке финансијске ситуације у којој се ‘црно-бели’ налазе, извесно је да би обештећење за Милутинова добро дошло Партизану.

За сада су Партизан напустили Драган Милосављевић, Милан Мачван, Александар Павловић, Миленко Тепић и Борис Дало, а извесно је да ће ‘црно-бели’ наредне сезоне имати знатно подмлађен тим.

Коментари / 0

Оставите коментар